Αρχική

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΕΥΚΟΛΑ

 

Οι Πάνθηρες επικράτησαν δίκαια επί της ομάδας μας των Παγκορασίδων με 0-3 σετ μέσα στην έδρα μας. Μόνο κατ όνομα ήταν ντέρμπι ο αγώνας καθώς για ένα περίεργο λόγο η ομάδα μας ήταν κατώτερη των περιστάσεων και έχασε όλα τα σετ με κάτω τα χέρια.

Ο Γ.Σ.Κοζάνης με σωρεία λαθών σε όλες τις γραμμές δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό του αγώνα και παρουσίασε μια ομάδα με πολλά προβλήματα κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Οι αθλήτριες που χρησιμοποιήθηκαν αγωνίστηκαν με όσο ταλέντο και διάθεση διαθέτουν αλλά σε πολλούς πόντους φάνταζε σαν να μην ήταν μέσα στην ψυχολογία του αγώνα.

Μας μένει ένα μεγάλο ΓΙΑΤΊ;

Γιατί χάσαμε σε αυτό το παιχνίδι με τόσο μεγάλη διαφορά σε κάθε σετ, ΓΙΑΤΙ δεν μπορέσαμε να παρουσιάσουμε τις αρετές μας σαν ομάδα, ΓΙΑΤΙ δεν μπόρεσαν οι αθλήτριες να βγάλουν ούτε στο ελάχιστο όσα κάνουν στις προπονήσεις…

Σε παιχνίδια σαν και αυτό ,ακόμα και η στιγμιαία ολιγωρία τιμωρείται, πόσο μάλλον η διαρκής ολιγωρία και τα επαναλαμβανόμενα λάθη.  Δεν το αξίζουμε και από ένα σημείο και έπειτα μας πονάει. Συνεχίζουμε ασφαλώς την προσπάθεια να γίνουμε καλύτεροι και να δημιουργήσουμε ένα ενιαίο σύνολο με συνοχή και με τη φιλοσοφία να παίζει η μία για την άλλη και όλες μαζί για τον κάθε πόντο να παλεύουν μέσα στο γήπεδο.

Κερδισμένοι θα βγούμε ωστόσο μόνο όταν τα παθήματα θα γίνουν μαθήματα

Σε κάθε περίπτωση μένουμε πιστοί στα πιστεύω μας. Εμπιστευόμαστε απόλυτα την προπονήτρια μας  και τις αθλήτριες και μαζί τους είμαστε βέβαιοι ότι στο μέλλον θα πανηγυρίσουμε επιτυχίες.

*Η διαιτησία της κ. Καραπάνου χωρίς ιδιαίτερα λάθη. Στη Γραμματεία η κ. Καρανίκου.

*Από τη Διοίκηση παρόντες ήταν ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας, ο σύμβουλος Ε.Αλεξόπουλος και στα δύο τελευταία σετ ο Πρόεδρος Δημήτρης Παφίλης και ο Ειδικός Γραμματέας Κώστας Λατσκούλης.

*Τα σετ: 9-25,9-25,13-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Βότση, Ζαφειρίου, Σημιτζή, Ανουλίδου, Γιαννακίδου, Βλαχοπούλου Β, Τσικοπούλου, Γκιαούρη, Βλαχοπούλου Κ, Τότσκα, Μαμάτσιου, Παπαδοπούλου, Καραγιάννη, Χρήστου