Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Μακεδονικός Κοζάνης – Αναγέννηση Πτολεμαΐδας 2-1 |φωτο - βίντεο

 Σημαντική νίκη ..και δύο στα δύο για τον Μακεδονικό
Μια δύσκολη αλλά και  σημαντική νίκη πέτυχε ο ψυχωμένος  Μακεδονικός Κοζάνης απέναντι στην δυνατή και πολύ καλή ομάδα  της Αναγέννησης Πτολεμαΐδας με σκορ 2-1.  
Πολύ βελτιωμένος και μεταμορφωμένος αγωνιστικά  φέτος ο Μακεδονικός, ξεκινάει ιδανικά το πρωτάθλημα με δύο νίκες στα δύο παιχνίδια.


Προηγήθηκε δύο φορές στις αρχές σχεδόν των δύο ημιχρόνων για να ισοφαρίσει προσωρινά η Αναγέννηση στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Η Αναγέννηση από την άλλη παρουσίασε ένα δυνατό σύνολο με καλή κυκλοφορία της μπάλας.
Πίσω στο σκορ από νωρίς  είχε την κατοχή  της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού αλλά δεν κατάφερε να φύγει με  κάτι καλό από το στρατιωτικό
Φάσεις και γκολ
Στο 11΄ο Τσιντός θα βρει τον Σικαλόπουλο αυτός μόνος απέναντι στον Πάντο θα αργήσει να πλασάρει για να διώξουν οι αμυντικοί του Μακεδονικού.
Στο 15΄σέντρα του Νικολάου κεφαλιά γυριστή του Κουτούλα στο δεύτερο δοκάρι ο Φωλίνας, σουτ από κοντά διώχνει ο Κυριακίδης.
Στο 17΄βαθιά μπαλιά Νικολάου στον Ματούλα που θα αποφύγει τον Κυριακίδη ο οποίος θα τον ανατρέψει , ο κ. Πανυτσίδης δείχνει πέναλτι  και κίτρινη  στον Κυριακίδη.
Το πέναλτι εκτελεί ο Ζαχαριάδης που στέλνει τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα 1-0.
Στο 27΄Σικαλόπουλος αποφεύγει έναν αμυντικό , σουτάρει μέσα από την περιοχή , ο Πάντος αποκρούει.
Στο 32΄σουτ Αμπατζίδη λίγο έξω.
Στο 45΄ο Σικαλόπουλος θα βρεθεί απέναντι από τον Πάντο κι αυτή τη φορά θα ευστοχήσει και θα κάνει  το 1- 1.
Στο 57΄ο Ματούλας στο χώρο του κέντρου θα κλέψει τη μπάλα θα αποφύγει έναν αντίπαλο  και λίγο έξω από την περιοχή θα πιάσει δυνατό συρτό σουτ και η μπάλλα θα καταλήξει στα δίχτυα 2-1.
Στο 59΄σουτ του Αμπατζίδη λίγο έξω.
Στο 63΄σουτ Δαλκερανίδη αποκρούει ο Πάντος.
Στο 66΄σέντρα Νικολάου κεφαλιά Φωλίνα λίγο έξω.
Στο 80΄ο προωθημένος Πακάλτσης θα σουτάρει αλλά ο Πάντος σε ετοιμότητα θα πεταχτεί και θα βγάλει τη μπάλα κόρνερ.
Στο 87΄φάουλ Σικαλόπουλου η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης):  Πάντος , Χαρισίου, Θωμαΐδης, Αντωνόπουλος (30΄α.α Παρτάλης),  Αργυρόπουλος, Κιβρακίδης, Νικολάου (77΄Καλτσούνης), Ζαχαριάδης, Ματούλας, Κουτούλας, Φωλίνας ( 65΄ Τσατσόπουλος).
Αναγέννηση Πτολεμαΐδας(Κουτσώνας):  Κυριακίδης, Πακάλτσης (81΄Νταλάκας), Jobo , Φωτίου (71΄Λεσάι ), Κοντογουλίδης, Τσιντός Χρ. Γκέκας (58΄Παρλάνης), Αμπατζίδης, Ακριτίδης, Δαλκερανίδης, Σικαλόπουλος.  
Διαιτητής : Πανυτσίδης,
Βοηθοί : Κουτζιακουτζίδης, Παπαδημητρίου