Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: ΑΕ Περδίκκα - ΑΕ Κοζάνης 1-4

Μεγάλη νίκη σε πολύ κρίσιμο παιχνίδι, πέτυχε η ΑΕ Κοζάνης, ενώ ο Περδίκκας φωνάζει για τον επόπτη Τέμη. Επίμαχο σημείο στάθηκαν τα πρώτα δύο γκολ των φιλοξενούμενων (στο 8΄ με κεφαλιά ο Μαντζώλας, στο 22΄ ο Καραγεώργος), για τα οποία ο Περδίκκας φωνάζει ότι ήταν από θέση οφσάιντ. Στο 41΄ ο Μαλούτας με διαγώνιο σουτ και στο 45΄ ο Σαμαράς εκμεταλλευόμενος τη σύγχυση στην περιοχή, έκαναν το 0-4, μείωσε στο 80΄ ο Χρήστος Ζαχαριάδης, με σουτ στο «Γ».

Δύο ευκαιρίες έχασε στην επανάληψη ο Βαρνασίδης. «Αυτό που έγινε ήταν αλλοίωση αποτελέσματος», επισήμαναν οι άνθρωποι του Περδίκκα. Διαιτητής: Ζούγρας (Τέμης, Λαμπριανίδης), στο 39΄ αποβλήθηκε ο Ποζίδης, διότι έφτυσε αντίπαλο.

ΑΕ Περδίκκα: Κυριακίδης, Αρσενίδης, Βλαδίκας, Ν. Βλάχος, ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ, Φίλκας, Λόφτσαλης, Λιάπτσης (46΄ Μουλάκης), Θ. ΒΛΑΧΟΣ (77΄ Μυλωνάς), Βαρνασίδης, Τ. Μπουράκης (65΄ Παναγιώτου).
 ΑΕ Κοζάνης (Μαλούτας): ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, Παναγιωτίδης (83΄ Παλόγλου), Βογιατζής, ΜΑΝΤΖΩΛΑΣ, Παπαθεοδώρου, Πουλατσόγλου, ΜΑΛΟΥΤΑΣ, Σαμαράς (73΄ Κυρζόπουλος), Μπαλίτσας, Καραγεώργος (73΄ Ρούσης), Ποζίδης.