Αρχική

Α' ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΕ Κοζάνης - Τιτάν Σερβίων 2-0

Επιστροφή στις νίκες για την Α.Ε. Κοζάνης που επιβλήθηκε του Τιτάνα Σερβίων με 2-0 στο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας που ήταν το τελευταίο για το 2022.

Το παιχνίδι έγινε στο Στρατιωτικό Γήπεδο Κοζάνης λόγω ακαταλληλότητας του Γηπέδου Λευκόβρυσης που ήταν γεμάτο λάσπη από τις συνεχείς βροχές.
Μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες η νεανική ομάδα του Βαγγέλη Μίχου κατάφερε να σκοράρει και να πάρει τους τρεις βαθμούς μετά από καλή εμφάνιση.
Το σκορ άνοιξε στο 18′ όταν μετά από κόρνερ του Τζέλου από δεξιά ο Γιάννης Βεντούλης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα προς την εστία, ένας αμυντικός απέκρουσε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή και στην επαναφορά ο Βεντούλης με σουτ από κοντά την έστειλε στα δίχτυα.
Στο 77′ η ΑΕΚ σφράγισε την νίκη μ’ ένα πολύ όμορφο γκολ όταν ο Τσιόκανος έκανε την μπαλιά στον Θεοδοσιάδη που κατέβασε ωραία την μπάλα και πάσαρε στον επερχόμενο Δημήτρη Μπόντη που με σουτ από κοντά έκανε το 2-0.
Με την νίκη της αυτή η Α.Ε. Κοζάνης πήγε στους 13 βαθμούς ενώ ο Τιτάν παρέμεινε στους 15.Το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας θα διακοπεί για τις γιορτές και θα επαναρχίσει το νέο έτος, με την Α.Ε. Κοζάνης να αγωνίζεται στο Λιάπειο με τον ΠΑΟΚ Κοίλων το Σάββατο 7/1/2023.
Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Παναγιωτίδης, Ζάχος, Παπαθανασίου (78′ Βογιατζής), Βεντούλης, Γουρζουλίδης, Τσιόκανος, Τζέλος, Ντούκα (68′ Ανδρεόπουλος), Τσουλλχάϊ (58′ Μπόντης), Μίχος (68′ Καρπόζηλος), Θεοδοσιάδης (78′ Μαρτιρόσοβ).
ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ (Σωτήρης Μαυροδήμος): Τζέλλος, Ταϊρης, Σαλτσίδης, Κακαφίκας, Αθ. Νέστορας, Μαυροδήμος, Μοσχόπουλος (46′ Πελέκας), Π. Παπαδόπουλος, Ευ. Νέστορας (80′ Δήμος), Λαζαριώτης (85′ Φαρμάκης), Τακίδης (85′ Λεπίδας).
Διαιτητής: Κανδάνης (Φλώρινας).Βοηθοί: Δημόπουλος, Κεβρεκίδης (Φλώρινας).
aekozanis.gr