Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της argentinosalx

7 αθλητές της Μακεδονικής Δύναμης καλεσμένοι της Ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδας

image
Καλεσμένοι από την Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος είναι επτά αθλητές της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης για να μας εκπροσωπήσουν σε δύο διαφορετικές διοργανώσεις διεθνούς επιπέδου. Πρόκειται για τους άνδρες αθλητές Μεχτερίδη-Παπαδόπουλο Στυλιανό, Τζέλλο Νικόλαο και Τεληκωστόγλου Αποστόλη οι οποίοι θα στελεχώσουν την επίλεκτη ομάδα της Βορείου Ελλάδος και θα συμμετάσχουν, στις 13 Νοεμβρίου 2014, στο Διεθνές πρωτάθλημα της Κροατίας που μάλιστα είναι και G1.
 
 Δηλαδή, είναι βαθμολογούμενο και προσμετρείται για την βαθμολογική κατάταξη των αθλητών ενόψει των ολυμπιακών αγώνων του 2016 αλλά και των European Games όλων των αθλημάτων που θα διεξαχθούν την Άνοιξη του 2015 στο Baku του Αζερμπαϊτζάν.
 
 
Οι υπόλοιποι 4 αθλητές της ομάδας μας που είναι επίσης καλεσμένοι της Ένωσης για να συμμετάσχουν κι αυτοί με την επίλεκτη ομάδα της Ε.ΤΑ.Β.Ε., θα αγωνιστούν στις κατηγορίες παίδων-κορασίδων στα τέλη Νοεμβρίου, στο Διεθνές πρωτάθλημα της Σόφιας στη Βουλγαρία. Ο λόγος για τους Μπουντιούκο-Σπινάρη Αθανάσιο, Νικολαΐδου Αναστασία, Παπαδόπουλο Χρήστο και Μπουντιούκο-Σπινάρη Νικόλαο.
 
Σε δηλώσεις του ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας αναφέρει ότι· είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη πορεία των αθλητών της αγωνιστικής μας ομάδας καθώς εδώ και 12 συνεχόμενα χρόνια αθλητές μας, σταθερά, είναι μέλη της εθνικής ομάδας της χώρας μας με πολλές και μεγάλες διακρίσεις, παγκοσμίου και πανευρωπαϊκού επιπέδου. Είναι μεγάλη τιμή για τον σύλλογο αλλά κυρίως για τους ίδιους τους αθλητές να αγωνίζονται με τα εθνικά μας χρώματα.
 
 Συνεχίζουν λοιπόν και φέτος να πρωταγωνιστούν σε συμμετοχές με την εθνική μας ομάδα και με την Ένωση Βορείου Ελλάδος. Φέτος ειδικά ήταν μια ξεχωριστή χρονιά διότι 5 αθλητές μας συμμετείχαν ως μέλη της εθνικής μας ομάδας, πρόκειται για τους Μεχτερίδη Στέλιο και Τζέλλο Νικόλαο που συμμετείχαν την άνοιξη στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών στο Baku του Αζερμπαϊτζάν, τους Καραγκούλα Στέργιο και Τζέλλου Κατερίνα που συμμετείχαν τον Απρίλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων στην Tai pei Και τον Τεληκωστόγλου Αποστόλη ο οποίος τον προηγούμενο μήνα στην Αυστρία, συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων ανδρών και κατέκτησε της 5η θέση.
 
Στο σύνολο, 12 αθλητές του συλλόγου μας γίνονται άξιοι εκπρόσωποι της χώρας μας, της πόλης μας, του συλλόγου και των οικογενειών τους, σε μια χρονική στιγμή πραγματικά πολύ δύσκολη για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Αυτά τα παιδιά δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα και βέβαια μεταφέρουν το μήνυμα ότι ακόμη και με όλες τις δυσκολίες μπορούν αρκεί να το θέλουν.
 
Το Δ.Σ. του συλλόγου, οι προπονητές και οι συναθλητές εύχονται στους αθλητές καλό ταξίδι και καλή επιτυχία.

πηγή