Αρχική

Ντου σε γιάφκα με οχιές!

(η ομοιότητα με πρόσωπα και ονόματα είναι τυχαία  και η είδηση στηρίζεται σε φανταστικά γεγονότα)
Μόλις λάβαμε τις παρακάτω φωτο που απεικονίζουν τον προπονητή του Μακεδονικού Τάκη Καραθανάση να εισβάλει σε γνωστό καφέ (γιάφκα) όπου εκεί συχνάζουν πολλοί φίλαθλοι-ΟΧΙΕΣ-  ρίχνοντας θειάφι για να τις εξοντώσει ...


Ο λόγος που οδήγησε τον γνωστό κόουτς σε αυτή την ενέργεια ήταν τα πειράγματα – βροχή που είχε κατά τη διάρκεια των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.
Και συγκεκριμένα … η μη άνοδος του Εορδαϊκού στη Γ’ Εθνική θα είχε ως αποτέλεσμα τον υποβιβασμό του Μακεδονικού στη Β’ κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης. Οι γνωστοί άγνωστοι  τον προέτρεπαν να δηλώσει από νωρίς  ποιος όμιλος της Β’ κατηγορίας ήταν της αρεσκείας του για να αγωνίζεται από τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά ο Μακεδονικός.
Ο Εορδαϊκός ανέβηκε κατηγορία, ο Μακεδονικός παρέμεινε  στην Α’ κατηγορία κι ο Καραθανάσης  όπως φαίνεται στις φωτο … πήρε πίσω «το αίμα του».
Στην μια φωτο φαίνεται να ρίχνει το θειάφι στην πιο επικίνδυνη - όπως τη χαρακτήρισε- οχιά  Μπα ντι ανί και στην άλλη  φωτο σε άλλα είδη οχιάς όπως και στο επικίνδυνο μικρό φίδι Μαλέ - τσικό που πρόλαβε κι εξαφανίστηκε  και δεν τον συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός! ...(ήταν από τους πρώτους που τον έπιασε το θειάφι)
Αν τελικά τις εξόντωσε θα φανεί τις επόμενες μέρες ή  ώρες...
Μ’  αυτά τα πειράγματα κι αυτές τις έξυπνες αστείες εφευρέσεις περνούν τις μέρες τους οι φίλαθλοι  της πόλης της Κοζάνης  που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ώσπου να ‘ρθει η στιγμή που θα  ξαναμπούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς!!!