Αρχική

Με νίκη ξεκίνησε το ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ τις υποχρεώσεις του για την πρόκριση του στην 6η πανελλήνια φοιτητική πανεπιστημιάδα

6Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΔΑ  Με νίκη ξεκίνησε το ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ τις υποχρεώσεις του για την πρόκριση του στην 6η πανελλήνια φοιτητική πανεπιστημιάδα.    Στο παιχνίδι που έγινε την Πέμπτη 15/5/2014 στο κλειστό γυμναστήριο του ΤΕΙ στην ΚΟΖΑΝΗ, το ΤΕΙ μας νίκησε το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  73 – 69 και προκρίθηκε στον τελικό της προκριματικής φάσης του Ζ΄ ομίλου, με αντίπαλο αυτή τη φορά το νικητή της συνάντησης ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

   Η νικήτρια ομάδα του τελικού, που θα γίνει την Τετάρτη 21/5/2014 και πάλι στο κλειστό γυμναστήριο του ΤΕΙ στην ΚΟΖΑΝΗ, θα προκριθεί στην 6η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΔΑ, που θα γίνει στην Αθήνα τις ημερομηνίες 27 – 30/5/2014.

   Για την ομάδα του ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ αγωνίστηκαν οι:

ΤΡΑΓΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΚΟΥΪΜΤΖΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΠΡΟΥΣΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΤΣΙΑΚΛΑΓΚΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΟΥΤΟΥΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΤΑΣ, ΞΑΝΘΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΣΙΑΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΑΤΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΔΟΥΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

Από το Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων

Μου άρεσε(1)Δε μου άρεσε(0)