Αρχική

Γραφείο Φυσικής Αγωγής Κοζάνης: «Συγχαρητήρια σε μαθητές »

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής Kοζάνης  θέλουν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στoύς μαθητές Ορφανίδη  Θεόδωρο του 4 ου ΓΕΛ  Κοζάνης και Δαγκλή Χρήστο του 1 ου ΕΠΑΛ Κοζάνης οι οποίοι αγωνίστηκαν στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Πάλης  σχ. έτους 2013-14 που διεξήχθη στις 2 Μαίου 2014 στην Καρδίτσα .


Ιδιαίτερα συγχαρητήρια λοιπόν στον  μαθητή  Ορφανίδη Θεόδωρο, που κατέκτησε την Πρώτη θέση και το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 120 κιλών και στον μαθητή  Δαγκλή Χρήστο που κατέκτησε την Τρίτη θέση και το Χάλκινο μετάλλιο  στην κατηγορία των 120 κιλών  καθώς και στον συνοδό  τους καθηγητή Φυσικής Αγωγής  κ. Τσιαούση Ιωάννη.
Στους Αγώνες  συνολικά συμμετείχαν 150 μαθητές Λυκείων από όλη την Ελλάδα. Οι αγώνες ξεκίνησαν αρχικά με την ιατρική εξέταση  και την ζύγιση των μαθητών-αθλητών. Διήρκεσαν περίπου  μέχρι τις 22.00 το βράδυ και αξίζει να σημειωθεί ότι ο μαθητής Δαγκλής Χρήστος  ηττήθηκε στον ημιτελικό από τον μαθητή Ορφανίδη  Θεόδωρο ο οποίος και κατέκτησε όπως προαναφέραμε την Πρώτη θέση.
Οι διακριθέντες μαθητές μας έχοντας ως εφόδια το υποδειγματικό ήθος, την ιδανική συμπεριφορά και την εργατικότητα τους, έφεραν στο σχολικό αθλητισμό της Κοζάνης μία ακόμη επιτυχία η οποία αποτελεί συνέχεια και φωτεινό παράδειγμα για όλους τους μαθητές και μαθήτριες του νομού μας, οι οποίοι αγωνίζονται στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες την φετινή χρονιά.
Συγχαρητήρια αξίζουν εκτός από τους μαθητές των  σχολείων και τον συνοδό τους   στους διευθυντές του 4 ου  ΓΕΛ Κοζάνης  κ. Γιαννακόπουλο Χαράλαμπο και του 1 ου ΕΠΑΛ Κοζάνης κ. Καρακάση Εμμανουήλ.
Ευχόμαστε σε όλους τους συντελεστές των Σχολικών Αγώνων να έχουν δύναμη και κουράγιο ώστε να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για την επιτυχημένη διοργάνωση τους και για αθλητικές-σχολικές διακρίσεις, οι οποίες στις δύσκολες συγκυρίες που αντιμετωπίζει η χώρα και η περιοχή δίνουν την ελπίδα και την αισιοδοξία που χρειάζεται η Κοζάνη για να τις ξεπεράσει.
Ο Διευθυντής  Δ.Ε.
 Κοζάνης
Δρ. Σαββιλωτίδης Κοσμάς
Κλάδου ΠΕ 04 - Φυσικός