Αρχική

Α' ΕΠΣΚ: ΑΕ Περδίκκας – ΑΕΠ Καραγιαννίων 3-8

Οι άμυνες πήγαν… περίπατο στο παιχνίδι, το οποίο είχε όμορφα γκολ, αλλά παρακολούθησαν ελάχιστοι θεατές.
Για τους φιλοξενούμενους σκόραραν Γκέτσιος (στο 3΄ από μπαλιά του Δημόπουλου), Τσίλης (27΄ με σουτ), Σαββούδης, στο 31΄ με πέναλτι (ανατροπή του ίδιου από Αρσενίδη) και στο 42΄ με ατομική ενέργεια, Τ. Δημόπουλος, στο 54΄ (προηγήθηκε σουτ του Σαββούδη και απόκρουση του τερματοφύλακα) και στο 70΄ (από μπαλιά του Παπαδόπουλου), Παπαδόπουλος (86΄, από μπαλιά του Μετικάνου), ενώ αυτογκόλ πέτυχε στο 45΄ ο Λόφτσαλης (σε σουτ του Μετικάνου).


Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Λιπιρίδης, στο 17΄ (από σέντρα του Λόφτσαλη) και στο 58΄ και Στογιάννης (26΄ με σουτ). Στο 84΄ σουτ του Λιπιρίδη στο δοκάρι, στην επαναφορά ο Αρζουμάνης ολομόναχος έστειλε την μπάλα άουτ. Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Μ. Ιωαννίδης (Τέμης, Χονδροματίδης).
ΑΕ Περδίκκα: Π. Μπουράκης, Αλ. Αρσενίδης, Μυλωνάς, Κωστάκογλου (46΄ Αρζουμάνης), Τρ. Λιάπτσης, Δ. Λιάπτσης, Λόφτσαλης, Λιπιρίδης, Στογιάννης, Δαλάκας, Σπ. Βλάχος (72΄ Θ. Βλάχος).
ΑΕΠ Καραγιαννίων: Παπαγερίδης (46΄ Πατουλίδης), Τσίλης, Δημητριάδης (46΄ Τ. Δημόπουλος), Ίττης, Μετικάνος, Παπαδόπουλος, Γκέτσιος, Θ. Δημόπουλος, Σαββούδης, Ζερβανταρίδης, Ντουρμίσι.