Αρχική

Απάντηση του Ιωακείμ Ρουσσάκη στα πικρόχολα σχόλια - Ευχαριστώ που κάνατε γνωστό στον κόσμο πως δε με γνωρίζεται

Ο κύριος Ιωακείμ Ρουσσάκης θέλησε μέσω της σελίδας μας να απαντήσει για τα πικρόχολα σχόλια που γράφτηκαν προς το πρόσωπο του.


Αναλυτικά
Ευχαριστώ τους κυρίους που αναρωτήθηκαν ποιος είναι ο Ιωακείμ Ρουσσάκης και κάνανε γνωστό στο ευρύτερο κοινό της πόλης ότι δεν είμαι στον κύκλο των φιλικών  και κοινωνικών γνωριμιών τους.
Για την ερώτηση τους στον κύριο Μαυροφρύδη για το ποιος είναι ο Ιωακείμ Ρουσσάκης τους απαντώ εγώ: Δεν είμαι τίποτα διαφορετικό από τους πολυπληθείς φιλάθλους της πόλης οι οποίο ανησυχούν,  νοιάζονται και αγαπάνε την ομάδα του Εορδαϊκού.
Το πότε ο Ιωακείμ Ρουσσάκης όπως και ο κάθε πολίτης της πόλης θα δραστηριοποιηθεί σε οποιαδήποτε τομέα  ή  θα ενδιαφερθεί για κάποιο σύλλογο δε θα  σας ζητήσει την άδεια.
Ευχαριστώ για τα πικρόχολα και απαξιωτικά προς εμένα σχόλια γιατί αλλιώς θα με βάζατε σε σκέψεις και θα ανησυχούσα όπως ο Αρχαίος Έλληνας Αντισθένης . (Κάποτε είχε μάθει πως κάποιοι κακόβουλοι άνθρωποι τον επαινούσαν και ρώτησε ανήσυχος τους φίλους του ..Μήπως έκανα κάτι κακό και δεν το ξέρω; πώς είναι δυνατόν να αρέσω σ’  αυτούς τους ανθρώπους;)
Όσο για την τελευταία δήλωση του κύριου Σαρνασίδη που λέει ότι παρά τις πιέσεις του ο κ. Λιάμης δεν γυρίζει πίσω θέλω να τον  ευχαριστήσω κι εγώ και ο φίλαθλος κόσμος που εμμένει στην απόφαση του να μη γυρίσει στα διοικητικά του Εορδαϊκού.
Μας γυρνούσε την πλάτη μερίδα του κόσμου κύριε Σαρνασίδη και δε μπορούσαμε να τους πείσουμε, γιατί ήταν καχύποπτοι και θεωρούσαν ότι πίσω από εμάς ήταν η παλαιά διοίκηση.
Κατανοητό από τη μία αλλά αναληθές πέρα για πέρα από την άλλη
Ισχυρός άντρας του Εορδαϊκού είναι  ο φίλαθλος κόσμος της Εορδαίας  και χρηματοδότης η γεμάτη κερκίδα,  κανένας άλλος!
Δε θα απαντήσω ξανά αλλά ούτε θα ξανά ασχοληθώ  με τους κυρίους αυτούς.  
Ευχαριστώ τη σελίδα Ματιές στα σπορ που δέχθηκε να δημοσιεύσει  τις σκέψεις μου.
Ιωακείμ Ρουσσάκης