Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της system

Νίκη εκτός έδρας μέσα στη Μεσιανή (anthotoposfc.gr)

Ακόμα μια νίκη για τον Ε.Α.Σ ακόμα πιο κοντά στο στόχο.

Με τους 3 βαθμούς της Νίκης επέστρεψε απο τη Μεσιανή ο Ε.Α.Σ. Ανθοτόπου.

Το Απόγευμα της Κυριακής λοιπόν διεξήχθει ο αγώνας μεταξύ της Δόξας Μεσιανής και του Ε.Α.Σ. Ανθοτόπου με τον δεύτερο να κερδίζει με σκόρ 1 - 3.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και κράτησαν το 0 - 0 στο πρώτο ημίχρονο παρά την ασφυκτική πίεση του Ε.Α.Σ. και τις χαμένες ευκαιρίες κάτι το οποίο άλλαξε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όταν ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 -1. Στη συνέχεια μετά από ανατροπή του ΠΙΛΙΚΙΔΗ, έξω από την μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, κερδίζοντας φάουλ με ταυτόχρονη αποβολή του παίκτη της Δόξας Μεσιανής, ο ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗΣ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα "γράφοντας" το 0 -2.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο 65' του αγώνα και σε μια λάθος στιγμή της άμυνας του Ε.Α.Σ. πέτυχαν γκόλ μειώνοντας σε 1 -2 ενώ στο 80' ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ κερδίζει πέναλτι, μετά από ανατροπή, σημειώνοντας το τελικό 1 -3.

Αγωνιστική Απώλεια για τον Ε.Α.Σ. Ανθοτόπου ο τραυματισμός του ΤΖΗΚΑ που σημειώθηκε στο πρώτο ημίχρονο ο οποίος υπέστει διάστρεμμα αστραγάλου του δεξιού ποδιού.

Μετά την διακομιδή του στο Νοσοκομείο Κοζάνης και τα αποτελέσματα της ακτινογραφίας, του συστήθηκε να απέχει απο τα γήπεδα για τουλάχιστον 15 ημέρες. Του ευχόμαστε περαστικά, καλή ανάρρωση και καλή επιστροφή στα γήπεδα.

Άριστη η διαιτησία του κ. Σωτηριάδη.

Μετά τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου και της 17ης αγωνιστικής της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας, ο Ε.Α.Σ. θέτει πλέον σοβαρή υποψηφιότητα για την άνοδο του στην μεγάλη κατηγορία.

Σαφώς απαιτείται μεγάλη προσπάθεια ακόμα καθώς τίποτα δεν έχει κριθεί...

Σταύρος Μαυρίδης
http://www.anthotoposfc.gr/arkhike/nike-ektos-edras-mesa-ste-mesiane/