Αρχική

New Orleans Pelicans

Δεν αρκούσε ο LeBron, ήρωας Adebayo, απέφυγαν τα χειρότερα οι Nuggets! (vids)

Los Angeles Lakers-Los Angeles Clippers 115-133

Δύσκολο το έργο των Lakers στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Γεγονός που αποδείχθηκε και στη πράξη καθώς στο ντέρμπι του LA οι Clippers κέρδισαν άνετα των Lakers με ξεκάθαρο επιθετικό πλουράλισμο έχοντας τέσσερις παίκτες πάνω από 20 πόντους. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Paul George με 27 πόντους ενώ από πλευράς ηττημένων δεν αρκούσε ο LeBron ο οποίος σταμάτησε στους 46 πόντους, τις οκτώ ασίστ και τα επτά ριμπάουντ.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Νίκη των Bucks επί των Pelicans με MVP εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)

Οι Bucks στο πρώτο από τα 5 συνεχόμενα εκτός έδρας τους παιχνίδια κέρδισαν τους Pelicans 119-128. MVP εμφάνιση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με ηγετική εμφάνιση με 42 πόντους και 10 rebound βοήθησε την  ομάδα του Milwaukee να παίρνει σπουδαία νίκη (128-119) έναντι των Pelicans (18-12)  με σπουδαίο μπάσκετ και να πατάει στην κορυφή της Ανατολικής Περιφέρειας με το καλύτερο ρεκόρ σε όλο το NBA (22 -8). Για τους Bucks δεν έπαιξε ο Khris Middleton αλλά έκανε το ντεμπούτο του στη σεζόν ο Joe Ingles.

O Greek Freak σε  σχεδόν 34 λεπτά παιχνιδιού είχε 42 πόντους (11/14 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 17/22 βολές), 10 rebound, 1 assist, 1 block, 2 λάθη, 4 foul, +1 στο +/- και 34 USG%

Αυτοκτόνησαν οι Warriors, τρομάζουν οι Celtics, στη κορυφή οι Pelicans! (vids)

Utah Jazz-Golden State Warriors 124-123

13 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης οι Warriors είχαν προβάδισμα τεσσάρων πόντων. Και όμως κατάφεραν και το έχασαν. Πιο συγκεκριμένα, το σκορ ήταν 119-123. Ο Beasley μείωσε γρήγορα με τρίποντο, ο Walker έπειτα έκλεψε τη μπάλα για να καρφώσει ο Fontecchio και να δώσει μια μεγάλη νίκη στους Jazz. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Clarkson με 22 πόντους ενώ για τους Warriors που αγωνίστηκαν δίχως τον Curry, ξεχώρισε ο Poole με 36 ο οποίος ήταν μοιραίος στο τέλος και είχε 1/2 βολές.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.