Αρχική

Golden State Warriors

Ηγέτης Curry, σε ανοδική πορεία το Minnesota, στο νήμα οι Heat! (vids)

Golden State Warriors-Toronto Raptors 129-117

Μεγάλη νίκη των Warriors απέναντι στους Raptors επιστρέφοντας έτσι στις θετικές εμφανίσεις αλλά και στο θετικό ρεκόρ αναφορικά με τη βαθμολογία. Ηγετική εμφάνιση που οδήγησε στη νίκη για τους Πολεμιστές έκανε ο Curry με 35 πόντους, 11 ασίστ και 7 ριμπάουντ. Από την άλλη πλευρά, οι Raptors είχαν ως πρωταγωνιστή τον VanVleet με 28.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Νίκη χωρίς Curry οι Warriors, καυτοί Durant-Irving, κυριαρχικοί Timberwolves (vids)

Toronto Raptors-Golden State Warriors 110-126

Τι και αν δεν είχαν Stef Curry. Οι Warriors απέδρασαν από το Toronto παίρνωντας μεγάλη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα έχοντας στο μεγαλύτερο διάστημα διψήφιες διαφορές. Πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Poole ο οποίος σταμάτησε στους 43 πόντους. Από πλευράς ηττημένων ξεχώρισε ο Siakam με 27.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Αυτοκτόνησαν οι Warriors, τρομάζουν οι Celtics, στη κορυφή οι Pelicans! (vids)

Utah Jazz-Golden State Warriors 124-123

13 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης οι Warriors είχαν προβάδισμα τεσσάρων πόντων. Και όμως κατάφεραν και το έχασαν. Πιο συγκεκριμένα, το σκορ ήταν 119-123. Ο Beasley μείωσε γρήγορα με τρίποντο, ο Walker έπειτα έκλεψε τη μπάλα για να καρφώσει ο Fontecchio και να δώσει μια μεγάλη νίκη στους Jazz. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Clarkson με 22 πόντους ενώ για τους Warriors που αγωνίστηκαν δίχως τον Curry, ξεχώρισε ο Poole με 36 ο οποίος ήταν μοιραίος στο τέλος και είχε 1/2 βολές.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.