Αρχική

Απόλλων Πάτρας

Απόλλων Πάτρας-ΑΕΚ 61-69: Κιτρινόμαυρη απόδραση από τη Περιβόλα!

Η ΑΕΚ απέδρασε με το διπλό και από την έδρα του Απόλλωνα Πάτρας παραμένοντας έτσι στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Το παιχνίδι ήταν στα μέτρα της Ένωσης στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Miles με 19 πόντους πραγματοποιώντας παράλληλα και το ντεμπούτο του στη Basket League. Από πλευράς Απόλλωνα που στρέφεται στον «τελικό» με την Καρδίτσα την επόμενη εβδομάδα ξεχώρισε ο Verge με 16.

Oλυμπιακός – Απόλλων Πάτρας 97-60: Άνετη προπόνηση πριν την Real με αποκάλυψη Πάπας!

Ο Ολυμπιακός πάτησε το πόδι στο γκάζι από τα μέσα της δεύτερης περιόδου κι έπειτα, με αποτέλεσμα να κάνει το καθήκον του και να επικρατήσει με μεγάλη άνεση επί του Απόλλωνα Πάτρας (97-60) λίγο πριν από το ντέρμπι κορυφής με την Real Madrid για την Euroleague. Με αυτόν τον τρόπο οι Πειραιώτες διατήρησαν το αήττητό τους εντός των συνόρων και ανέβηκαν στο 12-0, ενώ oι Aχαιοί υποχώρησαν στο 3-9 και πλέον επικεντρώνονται στις επόμενες αναμετρήσεις τους, με στόχο να βρουν τις απαραίτητες νίκες και να ανανεώσουν το ραντεβού τους στην μεγάλη κατηγορία για ακόμη μία χρονιά.

Απόλλων Πάτρας για Μάκη Γιατρά: «Είμαστε στο πλευρό σου»

Ο Μάκης Γιατράς αποχώρησε από το πάγκο του Προμηθέα λόγω προβλήματος υγείας. Μετά φυσικά από το Προμηθέα, η έτερη ομάδα της Πάτρας στη μεγάλη κατηγορία ο Απόλλωνας εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας πως θα βρίσκονται στο πλευρό του κόουτς και πως σύντομα τον περιμένουν να επιστρέψει στα γήπεδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα: