Αρχική

ΑΟ τρίκαλα

ΑΟ Τρίκαλα: Ένεση εμπειρίας με Αγγελακόπουλο

Την απόκτηση μιας από τις πλέον διαχρονικά αξιόλογες φιγούρες του θεσσαλικού μπάσκετ καλωσόρισε στα Τρίκαλα ο ΑΟΤ, ο οποίος και το μεσημέρι της Τρίτης (10/1) ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Βασίλη Αγγελακόπουλου (43 ετών, φόργουορντ) μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν στο επίπεδο του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο power forward Βασίλη Αγγελακόπουλο.

Ο Αγγελακόπουλος γεννήθηκε στη Λάρισα το 1979 και ξεκίνησε το μπάσκετ από τον ΓΣ Λάρισας, όπου και έκανε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, το 1997.

AO Τρίκαλα: Δικός της ο Βασίλης Κολότσιος!

Σε ενίσχυση στη θέση του point guard προχώρησε η ομάδα των Τρικάλων. Πιο συγκεκριμένα, απέκτησε τον 23χρονο Βασίλη Κολότσιο ο οποίος είναι Τρικαλινός και έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα σε ομάδες της πόλης.

Φυσικά, αγωνίζεται στις θέσεις ‘1’ και ‘2’ ενώ μέχρι πρότεινος αγωνιζόταν στην ομάδα του ΑΓΣΙ. Αξίζει να αναφερθεί πως το καλοκαίρι του 2018 επέστρεψε στους Ικάρους Τρικάλων καταφέρνοντας να πανηγυρίσει την άνοδο στη Β΄ Εθνική όντας ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές έχοντας 11,3 πόντους κατά Μ.Ο. με 40 εύστοχα τρίποντα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας η οποία κάνει μια αναδρομή στη μέχρι τώρα καριέρα του αθλητή:

Ανακοίνωση για την διαιτησία του αγώνα με Τρίκαλα έβγαλε η Ανόρθωση Βόλου (vid)

Η Ανόρθωση  Βόλου έβγαλε ανακοίνωση έχοντας παράπονα για την διαιτησία στο παιχνίδι της με την πρωτοπόρο, του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής Κατηγορίας,  τα  ΑΟ Τρίκαλα.

Την πρoηγούμενη Κυριακή η Ανόρθωση  Βόλου υποδέχτηκε την ομάδα των Τρικάλων για την 8η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής Κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν 65-80

Ωστόσο η Αναγέννηση Βόλου  έχει  παράπονα από την διαιτησία και έβγαλε επίσημη ανακοίνωση με επεξηγηματικό video.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

“ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ….

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΣΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ??