Αρχική

Washigton Wizards

Δεν αρκούσε ο LeBron, ήρωας Adebayo, απέφυγαν τα χειρότερα οι Nuggets! (vids)

Los Angeles Lakers-Los Angeles Clippers 115-133

Δύσκολο το έργο των Lakers στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Γεγονός που αποδείχθηκε και στη πράξη καθώς στο ντέρμπι του LA οι Clippers κέρδισαν άνετα των Lakers με ξεκάθαρο επιθετικό πλουράλισμο έχοντας τέσσερις παίκτες πάνω από 20 πόντους. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Paul George με 27 πόντους ενώ από πλευράς ηττημένων δεν αρκούσε ο LeBron ο οποίος σταμάτησε στους 46 πόντους, τις οκτώ ασίστ και τα επτά ριμπάουντ.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Νίκη χωρίς Curry οι Warriors, καυτοί Durant-Irving, κυριαρχικοί Timberwolves (vids)

Toronto Raptors-Golden State Warriors 110-126

Τι και αν δεν είχαν Stef Curry. Οι Warriors απέδρασαν από το Toronto παίρνωντας μεγάλη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα έχοντας στο μεγαλύτερο διάστημα διψήφιες διαφορές. Πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Poole ο οποίος σταμάτησε στους 43 πόντους. Από πλευράς ηττημένων ξεχώρισε ο Siakam με 27.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Έφυγαν με το διπλό οι Cavaliers, σταθερά πρώτοι οι Celtics, τρίτη σερί νίκη των Heat (vids)

Detroit Pistons-Cleveland Cavaliers 94-102

Αν και δυσκολεύτηκαν στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, εν τέλει οι Cavaliers απέδρασαν από την έδρα των Pistons με 102-94. Με αυτή τη νίκη, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη τρίτη θέση με ρεκόρ 13-7. Τους δύο βαθμούς της νίκης ουσιαστικά έδωσε ο Mitchell ο οποίος για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν ο πρωταγωνιστής. Πέτυχε 32 πόντους και ήταν καθοριστικός σε πολλές φάσεις της ομάδας του. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Bagley με 19.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.