Αρχική

Barcelona

Άνετη επικράτηση της Bologna επί της Barcelona 75-83, 4η σερί νίκη και 100αρα για την Partizan, 100-80 την Monaco

Η Virtus Bologna πήρε ένα συγκλονιστικό διπλό μέσα στο «Παλαου» κερδίζοντας 75-83 την Barcelona σε ένα παιχνίδι  που η Barcelona πέρασε μόνο μια φορά μπροστά στη διάρκεια του παιχνιδιού. Στο 8-9 η Bologna, στο 11-6 η Barcelona.

Η Virtus ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και βρέθηκε να κερδίζει 11 πόντους (15-26) στην 1η περίοδο. Στην 2η περίοδο η Bologna έκτιζε σταδιακά διαφορά φτάνοντας τους 13 πόντους (15-28) με την Barcelona να τρέχει ένα επιμέρους 15- 8 σερί (34-36) και το ημίχρονο να την βρίσκει στο -3 (39-42)

Ερυθρός Αστέρας-Barcelona 94-99: Καταλανική επικράτηση στο έξτρα πεντάλεπτο!

Εντυπωσιακό ματς στο Βελιγράδι. Ανατροπές, τραυματισμούς, εναλλαγές στο σκορ. Από όλα είχε. Ωστόσο, η Barcelona ήταν αυτή που χαμογέλασε στο τέλος καθώς κέρδισε τον Ερυθρό στη παράταση με 99-94 παραμένωντας σε τροχιά τετράδας. Κορυφαίος για τους νικητές ο Satoransky με 19 πόντους και 5/6 τρίποντα ενώ από τον Ερυθρό Αστέρα μεγάλο παιχνίδι έκαναν οι Petrusev και Nedovic με 24 πόντους έκαστος.

Victor Wembanyama: Είπε «όχι» στη Barcelona!

Σχεδόν όλος ο μπασκετικός κόσμος μιλάει για εκείνον. Για τα κατορθωματά του ως τώρα μέχρι για το που μπορεί να φτάσει στο μέλλον. Ο Victor Wembanyama βρίσκεται μια ανάσα από το NBA ωστόσο ο ίδιος γύρισε για λίγο το χρόνο πίσω.

Σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε στη Le Parisien αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που υπήρχε από πλευράς Barcelona όταν αυτός ήταν 14 ετών. Μάλιστα, τόνισε πως εκεί η συνεργασία δεν του άρεσε. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Barcelona-Παναθηναϊκός 74-68: Μια άνασα από τη μεγάλη ανατροπή αλλά…(vids)

Ένας εντελώς διαφορετικός Παναθηναικός εμφανίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα να ανατρέψει ακόμα και διαφορά 13 πόντων. Ωστόσ, στο τέλος ήταν φανερά άστοχος και η Barcelona πήρε ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα με σκορ 74-68. Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Vesely με 15 ενώ από πλευράς Πρασίνων πάλεψε για την ανατροπή ο Bacon με 19 πόντους αν και ήταν αρκετά άστοχος

Barcelona: Εκτός με Παναθηναϊκό ο Sanli!

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε για Barcelona και Saras καθώς ο Τούρκος center της ομάδας Sertac Sanli μένει εκτός αγώνα λόγω γαστρεντερίτιδας.

Έτσι το κενό του καλούνται να καλύψουν οι Veseli, Tobey και Mirotic κατά συνθήκη.

Μέχρι ώρας ο Sanli μετράει στη Euroleague 8,2 πόντους με 3,6 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ.

The post Barcelona: Εκτός με Παναθηναϊκό ο Sanli! appeared first on Basketblog.

Euroleague (10η αγωνιστική): Φορμαρίζεται η Efes, πήρε τον Ισπανικό εμφύλιο η Barcelona!

Virtus Bologna-Anadolou Efes 80-85: Απέδρασε από την Μπολόνια και τώρα Ολυμπιακός

Αρχίζει να βρίσκει τα πατηματά της η Anadolou Efes η οποία επικράτησε στις λεπτομέριες εκτός έδρας της Virtus και ετοιμάζεται για την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Clyburn με 21 πόντους ενώ για τους Ιταλούς ξεχώρισε ο Lundberg με 22, οι οποίοι έπαιζαν δίχως τον Teodosic στα τελευταία λεπτά καθώς αποβλήθηκε από το παιχνίδι εξαιτίας φραστικού επεισοδίου με τους διαιτητές.

Εuroleague: Σαρωτική Efes, πήρε τον εμφύλιο η Real, εύκολη νίκη η Barcelona (vids)

Olimpia Milano – Anadolu Efes 51-80: Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες

Η Efes ήταν σαρωτική απέναντι στην Olimpia Milano, με αποτέλεσμα να πετύχει την δεύτερη της σερί νίκη σε ντέρμπι, να δείξει πως ανακάμπτει και να ανέβει στο 4-5. Από την άλλη οι γηπεδούχοι ήταν απογοητευτικοί σε ακόμη ένα παιχνίδι, καθώς η επίθεσή τους τούς πλήγωσε και έτσι υποχώρησαν στο πολύ χαμηλό για την ποιότητα του ρόστερ της ομάδας 3-6.

Euroleague (7η αγωνιστική): H Bayern νικήτρια στον εμφύλιο, η απόδραση της Barcelona και η Zalgiris που ελπίζει

Alba Berlin-Bayern Munich 77-79: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη των Βαυαρών

Σε τροχιά ανόδου δείχνει να βρίσκεται η ομάδα του Trincieri η οποία πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη στη Euroleague μετά από τον θρίαμβο με την Efes την προηγούμενη αγωνιστική. Ωστόσο, αυτή τη φορά χρειάστηκε το σουτ του Smith για να της δώσει τη νίκη. Walden και Obst με 17 και 14 πόντους αντίστοιχα βοήθησαν σημαντικά στην επικράτηση του γερμανικού εμφυλίου ενώ στην αντίπερα όχθη Sikma και Smith έκαναν μεγάλο παιχνίδι με 27 και 24 πόντους χωρίς όμως αντίκρισμα.