Αρχική

Έσπερος Καλλιθέας

Αναβολή στο Έσπερος Καλλιθέας – Πεύκη

Δεν θα διεξαχθεί αύριο η αναμέτρηση του Εσπέρου Καλλιθέας με την Πεύκη, εξαιτίας των κρουσμάτων κορωνοϊού, που έπληξαν την ομάδα των Βορείων Προαστίων. Τέλος ο πολύ κρίσιμος αυτός αγώνας αναμένεται να διεξαχθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία, που θα γίνει γνωστή από την ΕΟΚ τις προσεχείς ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εσπέρου Καλλιθέας:

Έσπερος Καλλιθέας – Δούκας: Έτσι κρίθηκε το ντέρμπι! (+vid)

Χάρις σε ένα μεγάλο καλάθι του Αδαμόπουλου ακριβώς με την εκπνοή, ο Έσπερος κατάφερε να αποφύγει την… αυτοκτονία στο ντέρμπι των χαμηλότερων σκαλοπατιών του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της φετινής Β Εθνικής με τον ΑΣΕ Δούκα, με την ομάδα της Καλλιθέας να επικρατεί εν τέλει με 72-70 φτάνοντας σε μια πολύ σημαντική νίκη εν όψει της συνέχειας στο Νότο της τρίτης τη τάξει εθνικής λίγκας. 

 

ΕΠΊΣΗΜΟ: Στον Πρωτέα Βούλας ο Δάγλας

Όπως άλλωστε σας είχε ενημερώσει ήδη εδώ και μερικές ημέρες το basketblog.gr με εκτενές του ρεπορτάζ, ο Αλέκος Δάγλας είναι και με τη βούλα πλέον ο νέος προπονητής του Πρωτέα Βούλας, με την ομάδα των νοτίων προαστίων της πρωτεύουσας να καλωσορίζει τον έμπειρο τεχνικό μέχρι και το φινάλε της φετινής σεζόν στον 2ο όμιλο της Β Εθνικής. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πρωτέα Βούλας:

Έσπερος Καλλιθέας: Προτάθηκε ο Παντελάκης, στα υπόψιν και ο Γιαννόπουλος

Ο Έσπερος Καλλιθέας βρίσκεται πλέον σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή, καθώς ο μέχρι πρότινος τεχνικός του Αλέκος Δάγλας αποχώρησε για να συνεχίσει στον Πρωτέα Βούλας, στον οποίο ολοκλήρωσε σήμερα την θητεία του ο Θόδωρος Τερζής έπειτα από επτά χρόνια παρουσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr ένα από τα ονόματα που προτάθηκαν στην ιστορική ομάδα είναι αυτό του Γιώργου Παντελάκη, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν ήταν προπονητής του Πανιωνίου, ενώ υπενθυμίζεται ότι έχει θητεία και στην ομάδα Γυναικών του Ολυμπιακού.

Τιμήθηκε ο Γκαγκαλούδης και τα 80 χρόνια του Διαγόρα

Την τρίτη συνεχόμενη ήττα του γνώρισε ο Γ.Σ. Διαγόρας, ο οποίος χθες ηττήθηκε στην έδρα του με 82-74 από τον Έσπερο Καλλιθέας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής. Η ομάδα μας έχοντας αρκετά αμυντικά προβλήματα, ηττήθηκε δίκαια από τον Έσπερο και πλέον το προσεχές Σάββατο (17:00) θα παίξει εκτός έδρας με το Αιγάλεω.

Πριν από την έναρξη του αγώνα ο Γ.Σ. Διαγόρας τίμησε τον αθλητή του Εσπέρου Γιάννη Γκαγκαλούδη, για την τεράστια προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ. Ο έμπειρος παίκτης λόγω ενός προβλήματος υγείας, δεν μπόρεσε να είναι στη Ρόδο και την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο αντιπρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Γιάννης Ευθυμίου στον γενικό αρχηγό της ομάδας του Εσπέρου Γιάννη Μοσχόπουλο.