Αρχική

Απόλλων Καλαμαριάς

Απόλλων Καλαμαριάς: Αποχωρεί από το πρωτάθλημα U21!

Σημαντικές εξελίξεις στο στρατόπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς καθώς όπως ανακοινώθηκε, ο σύλλογος αποχωρεί από το πρωτάθλημα U21.

Αιτία φυσικά είναι οι διαδοχικοί αγώνες που καλείται να δώσει η ομάδα σε Γ’ Εθνική και U21 και το γεγονός πως μεγάλο ποσοστό του ρόστερ αγωνίζεται και στα δύο πρωταθλήματα. Έτσι, ο Απόλλωνας αποφάσισε να δώσει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και στα δύο πρωταθλήματα:

26/1/2023 Αγώνας πρωταθλήματος U21 N. Μουδανιά με ΚΑΟΧ

28/1/2023 Αγώνας πρωταθλήματος U21 με τα Μετέωρα

29/1/2023 Αγώνας πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής με ΚΑΟΧ Μουδανιά

Στον Απόλλωνα επέστρεψε ο Πολυμένης

Δεν έμεινε για πολύ καιρό μακριά από τον Απόλλωνα, ο Θάνος Πολυμένης, καθώς ο σύλλογος

Αποδεσμεύτηκε από την Καλαμαριά ο Παύλος Σαββίδης

Ξεκίνησε ο αγωνιστικός σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και ήδη τέσσερις ποδοσφαιριστές της περσινής ομάδας αποτελούν οριστικά παρελθόν.

«Κλείνει» Παύλο Σαββίδη ο Απόλλων Καλαμαριάς

Ένα αυθεντικό ταλέντο, τον 20χρονο στόπερ του Εορδαϊκού, Παύλο Σαββίδη, ετοιμάζεται να «κλείσει» ο Απόλλων Καλαμαριάς, κίνηση με χαρα

Βορράς: Διπλό στην Καλαμαριά η Ολύμπια Λ.

 Διπλό στην Καλαμαριά η Ολύμπια Λ.

Η Ολύμπια Λάρισας απέδρασε με το διπλό από την Καλαμαριά κόντρα στον Απόλλωνα, επικρατώντας με 47-56, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής στον όμιλο Βορρά της Α2 Γυναικών. Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ αλλά στην συνέχεια η Ολύμπια πάτησε το «γκάζι», επέβαλλε τον ρυθμό της και έφτασε τελικά […]