Αρχική

Ανακοινώσεις Συνδέσμου Προπονητών Ν. Κοζάνης

Ημερίδα ποδοσφαίρου την Κυριακή 14/05/2017.

Η ΕΠΣ Ν. Κοζάνης σε συνεργασία με το  Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου  Ν. Κοζάνης διοργανώνει επιμορφωτική ημερίδα η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 και τις ώρες 10:30 π.μ. έως 2:30 μ.μ. στην  αίθουσα  συνεδριάσεων  του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Ν. Κοζάνης (κτίριο πρώην Νομαρχίας Ν. Κοζάνης ).

Οι επιμορφωτές και τα θέματα της ημερίδας που θα διαπραγματευθούν θα είναι οι εξής:

  1. Πετράκης Ιωάννης      Προπονητής ΠΑΕ Ιωαννίνων

« Η οργάνωση της δουλειάς του προπονητή με στόχο την επιτυχία»

Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Προπονητών Ν. Κοζάνης.

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Κοζάνης καλεί τα μέλη του την προσεχή ΔΕΥΤΕΡΑ  18/04/2016 και ώρα 08:30 στα γραφεία της ΕΠΣ  Κοζάνης σε    Γενική συνέλευση με θέματα:

α) Οικονομικός και διοικητικός απολογισμός απελθούσας διοίκησης

β) Εκλογές οργάνων συνδέσμου και αντιπροσώπων στην ομοσπονδία

Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθε έχουν τα ταμειακώς οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.

Η παρουσία όλων κρίνεται επιβεβλημένη

Εκ του Δ.Σ.

Σχολή ανανέωσης καρτών τριετίας Προπονητών Ποδοσφαίρου στην Κοζάνη.

Η  Ε.Π.Σ. Κοζάνης  και ο Σύνδεσμος προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Κοζάνης ενημερώνουν  ότι στην Κοζάνη θα λειτουργήσει αναθεωρητική σχολή ταυτοτήτων τριετούς διάρκειας προπονητών ποδοσφαίρου την Κυριακή 29/11 και Δευτέρα 30/11 .

Παρακαλούνται όλοι οι προπονητές που έχουν κάρτα τριετίας καθώς και όσοι έχουν πάρει δίπλωμα προπονητή ποδοσφαίρου πριν το 2012 να παρακολουθήσουν τη σχολή έτσι ώστε να πάρουν βεβαίωση παρακολούθησης που αποτελεί βασική προϋπόθεση έκδοσης κάρτας τριετούς διάρκειας. Σε διαφορετική περίπτωση  όχι μόνο δεν μπορούν να εκδώσουν κάρτα τριετούς διάρκειας , αλλά χάνουν και το δίπλωμά τους λόγω του ότι εκπνέει η προθεσμία εγγραφής στα μητρώα προπονητών σύμφωνα με την σύμβαση της UEFA.

Ημερίδα προπονητών ποδοσφαίρου το Σάββατο 06/06/2015.

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 και στης 09:00 π.μ. στην αίθουσα του «Κοβεντάρειου» στον κεντρικό πεζόδρομο Κοζάνης (θεωρητικό κομμάτι) και στο γήπεδο της ΕΠΣ Κοζάνη (πρακτικό κομμάτι) θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτική ημερίδα ποδοσφαίρου.

Το πρόγραμμα αναλυτικά έχει ως εξής:

ΠΡΩΙ

  • 09:00  Έναρξη- Εγγραφές συνέδρων
  • 09:30  Χαιρετισμοί- Βραβεύσεις
  • 09:45   1Η  Εισήγηση: Κασταμονίτης Κώστας

«Νοοτροπία και Φιλοσοφία του προπονητή: τα δύο κλειδιά   προς    την κορυφή»

  • 10:25   2Η  Εισήγηση: Γρηγοριάδης Αντώνης

«Προετοιμασία στο σύγχρονο ποδόσφαιρο»

Σχολή επανεξέτασης προπονητών στην Κοζάνη.

Η Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανακοινώνει στους ενδιαφερόμενους ότι η εγκριθείσα από την Ε.Π.Ο. σχολή επανεξέτασης προπονητών ποδοσφαίρου κατηγορίας UEFA – A και  UEFA – Β θα λειτουργήσει στην Κοζάνη 01-03/12/2015.

Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Σ. Κοζάνης (τηλ. 24610 -34671) και στον πρόεδρο του Συνδέσμου Προπονητών Κοζάνης κ. Γεώργιο Παπακώστα(τηλ. 6937348598 και 6978147936)

Ημερίδα για τις τροποποιήσεις των Κανόνων Παιχνιδιού .

Η Ε.Π.Σ. Κοζάνης προσκαλεί διαιτητές – προπονητές – ποδοσφαιριστές – παράγοντες και φιλάθλους της περιοχής στην ημερίδα που διοργανώνει την Παρασκευή 17/10/2014 και ώρα 20:00 στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης με θέμα : «Τροποποιήσεις των Κανόνων Παιχνιδιού » .

Ομιλητής θα είναι ο εκπαιδευτής διαιτησίας FIFA και υπεύθυνος διαιτησίας της Ε.Π.Ο. κ. Αθανάσιος Μπριάκος .