Αρχική

Βαγγέλης Ζούγρης: «Θα “πεθάνω” για τον Σπανούλη, θα τα δώσω όλα»

Ο Βαγγέλης Ζούγρης μίλησε για τη θέληση που υπάρχει για σκληρή δουλειά υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη και το μεγάλο του όνειρο.

O Ολυμπιακός κέρδισε δύσκολα το Περιστέρι bwin 86-87 χάρη σε μεγάλο σουτ του Thomas Walkup  στο 1.4” για το τέλος με τον νεαρό center να έχει 9 πόντους  (4/4 δίποντα, 1/1 βολή)  και 1 block.

Ο νεαρός center (19 χρονών, 2.01μ) έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ δίνοντας συγχαρητήρια  στην ομάδα του Ολυμπιακού ενώ αναφέρθηκε στην επιρροή του Βασίλη Σπανούλη στο παιχνίδι του.

Αναλυτικά οι  δηλώσεις του νεαρού παίκτη.

“Πρώτα απ’ όλα, συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού. Προσωπικά, είμαι πολύ υπερήφανος για την προσπάθειά μας. Τα δώσαμε όλα στο παρκέ. Όλοι. Απλώς δουλεύω. Είναι τιμή μου να βρίσκομαι στον πάγκο, χωρίς να παίζω σε μια τέτοια ομάδα. Όταν μπαίνω μέσα, είναι συγκλονιστικό. Πόσω μάλλον για τον κόουτς. Όταν έχεις στον πάγκο έναν από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη και σε βάζει μέσα, θα “πεθάνω” για εκείνον, θα τα δώσω όλα”.

Τέλος, σε ερώτηση για το μεγάλο όνειρο της καριέρας του, απάντησε πως “έχω δουλέψει πάρα πολύ, έχω ματώσει. Προσπαθώ να αξιοποιώ τις ευκαιρίες με τη δουλειά που ρίχνω. Δεν θα τα παρατήσω ποτέ. Θα είναι πολύ αστείο για να το πω… Δεν θέλω να το πω. Τα όνειρα είναι όνειρα, θέλω να παίξω στην EuroLeague. Δεν θα τα παρατήσω ποτέ. Είναι πολύ μακρινό όνειρο. Είμαι ακόμα στο μηδέν. Είμαι κάτω από το μηδέν, το καταλαβαίνω. Αλλά θα δουλέψω ακόμα παραπάνω”.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του παίκτη.

Φέτος ο νεαρός center σε 6 αγώνες στη Basket League αριθμεί 2.50 πόντους και 5 rebound ανά παιχνίδι σε περίπου 5 λεπτά συμμετοχής.

The post Βαγγέλης Ζούγρης: «Θα “πεθάνω” για τον Σπανούλη, θα τα δώσω όλα» appeared first on Basketblog.