Αρχική

Bεζένκοβ: “Αγαπώ πολύ που παίζω στον Ολυμπιακό, δεν κλείνω την πόρτα του ΝΒΑ”

Ο Σάσα Βεζένκοβ σε συνέντευξή του στο “Basketnews” τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος που παίζει στον Ολυμπιακό, ενώ προσέθεσε ότι περνάει εξαιρετικά στην χώρα μας κι η χημεία των Πειραιωτών είναι απίστευτη. Αναφορικά με τον ΝΒΑ και τους Sacramento Kings δήλωσε ότι δεν κλείνει καμία πόρτα και δεν αποκλείει καμία προοπτική, ωστόσο ξεκαθάρισε πως αυτήν την στιγμή είναι απόλυτα επικεντρωμένος στον Ολυμπιακό και δεν έχει έρθει καθόλου σε επαφή με τους “Βασιλιάδες”. Στο τέλος της συνέντευξης του είπε ποιους παίκτες θεωρεί ως σούπερ σταρ στην Ευρωλίγκα, ενώ του έχει προξενήσει μεγάλη εντύπωση η ραγδαία άνοδος της απόδοσης του Lessort.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Περνάω πολύ ωραία εδώ. Η χημεία της ομάδας είναι εξαιρετική και τα πηγαίνει πολύ καλά. Αλλά, όταν έρθει το καλοκαίρι, όλα μπορούν να συμβούν. Δεν κλείνω ποτέ πόρτες στη ζωή μου. Θα δούμε».

Για το εάν είναι ύψους 1,5 εκατ. δολαρίων το buyout του για το ΝΒΑ: «Είναι ακόμη Ιανουάριος. Δεν μπορώ να πω τι θα γίνει το καλοκαίρι. Αλλά, θα δούμε. Το μοναδικό που μπορώ να πω και το μοναδικό που ενδιαφέρει είναι να κερδίζω τίτλους και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας με την ομάδα. Όταν έρθει το καλοκαίρι, θα δούμε. Με την οικογένειά μου, την ομάδα, το ΝΒΑ και τον μάνατζέρ μου και όποιος με αγαπάει και είναι στη ζωή μου, θα δούμε τι θα γίνει».

Για το αν είχε προσέγγιση από ανθρώπους των Κινγκς μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό: «Όχι, είμαστε επαγγελματίες. Δεν μου αρέσει να σκεφτόμαστε πολύ μακριά. Βάζω μικρούς στόχους στην καθημερινή μου ρουτίνα, ανά εβδομάδα και ανά μήνα και προσπαθώ να τους πετύχω. Μερικές φορές τους πετυχαίνεις, άλλοτε όχι, όλα μπορούν να συμβούν. Εύχομαι να είμαι υγιής και θα δούμε».

Για το ποιος παίκτης της Ευρωλίγκας του έχει κάνει περισσότερη εντύπωση φέτος: «Έχω δει πολλά παιχνίδια, αλλά τη μεγαλύτερη εντύπωση μου έχει κάνει ο Ματίας Λεσόρ. Δεν τον περίμενα τόσο καλό. Είναι πραγματικά πολύ καλός παίκτης, αλλά η συνέπεια που δείχνει μέσα στα παιχνίδια είναι εντυπωσιακή. Επίσης, οι Γουίλ Κλάιμπερν και Βασίλιε Μίτσιτς, δύο από τους καλύτερους παίκτες της Ευρωλίγκας, κάθε βράδυ που παίζουν. Το πιο δύσκολο είναι να παίζεις καλά κάθε βράδυ. Φυσικά και ο Μίροτιτς είναι εξαιρετικός παίκτης, αλλά ήταν τραυματίας και μόλις επέστρεψε. Η Ευρωλίγκα έχει πολλούς σταρ και καλούς παίκτες. Αλλά, εάν είχα να επιλέξω τρεις, τότε θα επέλεγα τους συγκεκριμένους».

The post Bεζένκοβ: “Αγαπώ πολύ που παίζω στον Ολυμπιακό, δεν κλείνω την πόρτα του ΝΒΑ” appeared first on Basketblog.