Αρχική

Μπαράζ μεταγραφών από την Αχαγιά 82 με την ανακοίνωση 2 ακόμα μεταγραφών (pic)

Μπαράζ ανακοινώσεων από την ομάδα της Αχαγιάς αφού μετά την απόκτηση του Βασίλη Τζίμη ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Κανελλάκη και του Παναγιώτη Σπηλιόπουλου.
 Ο combo guard  Νίκος Κανελλάκης (1.91, 19 χρονών) αγωνιζόταν στην Γαλήνη και είχε 29 πόντους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:
Welcome
Η Αχαγιά 82 ανακοινώνει τη συνεργασία με τον παίκτη Νίκο Κανελλάκη. Ο 19χρονος guard έχει αγωνιστεί σε Προμηθέα Πατρών (U19, U18), Προμηθέα Α1 ΕΣΚΑΗ, Απόλλωνα Πατρών (Α2 Εθνική κατηγορία) και στην θυγατρική Απολλωνιάδα Α1 ΕΣΚΑΗ. Φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στην ομάδα της Γαλήνης.
Νίκο, καλωσήρθες στην ομάδα μας!

Επίσης ο ΑΟ Αχαγιά ανακοίνωσε την απόκτηση του 32χρονου power forward Παναγιώτη Σπηλιόπουλου 2.02)  που φέτος είχε 49 πόντους με την ομάδα της Νίκης Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας

Welcome❗
Ο ΑΟ Αχαγιά 82 ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Παναγιώτη Σπηλιόπουλο (32, 2.02, PF). Ο Παναγιώτης έχει πλούσια εμπειρία στις Εθνικές κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί για 14 χρόνια σε Α2, Β’ και Γ’ Εθνική κατηγορία. Έχει αγωνιστεί σε Αρκαδικό, Ραφήνα, Πέραμα, Πανερυθραϊκό, Πανελευσιακό, Κάδμο Θήβας, Ερμή Σχηματαρίου και φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στη Νίκη Βόλου. Την περασμένη σεζόν (2021-2022) ήταν από τους πρωταγωνιστές του Σ.Κ. Ιωαννίνων στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, σκοράροντας 260 πόντους με 41 τρίποντα σε 22 αγώνες.
Παναγιώτη, καλωσήρθες στην ομάδα μας!

 

The post Μπαράζ μεταγραφών από την Αχαγιά 82 με την ανακοίνωση 2 ακόμα μεταγραφών (pic) appeared first on Basketblog.