Αρχική

ΦΣ Κοζάνη: Βλέπει Τσαπακίδη και δύο Κοζανίτες νεαρούς ταλαντούχους

Η Κοζάνη μπήκε για τα καλά σήμερα στις προπονήσεις.
Μετα από το ρεπό που δόθηκε από το προπονητικό τιμ οι ερυθρόλευκοι ποδοσφαιριστές άρχισαν την προετοιμασία τους για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι με το Κεραμίδι εκτός έδρας.Η διάφορα ασφαλείας που έχει αποκτήσει από τους διώκτες της δεν εφυσυχάζει τους ιθύνοντες της Κοζάνης που κινούνται για μεταγραφική ενίσχυση.
Όπως λένε οι πληροφορίες μας  στη σημερινή  προπόνηση πήραν μέρος και νέα πρόσωπα που περνάνε από το μικροσκόπιο του Νίκου  Μπαδήμα.
 
Ο λόγος για τον νεαρό αριστερό μπακ  Γιώργο Τσαπακίδη γεννημένο 21/Δεκεμβρίου του 2003  με θητεία στα τμήματα υποδομής ΠΑΟΚ και ΑΡΗ αλλά και τελευταία σε μια Γερμανική ομάδα .
.Επίσης στη σημερινή προπόνηση πήραν μέρος και δύο  ταλαντούχοι νεαροί  πρωταθλητές Ελλάδος με την μικτή ΕΠΣ Κοζάνης  Κ15.

Πρόκειται για τον επιθετικό  Επαμεινώνδα Κωτίδη  και  τον ακραίο μεσοεπιθετικό Παναγιώτη Κάτανα.

Οι τελικές επιλογές για το μέλλον και την απόκτηση η όχι  των παραπάνω ποδοσφαιριστών  θα παρθούν τις επόμενες ημέρες αφού πρώτα οι ποδοσφαιριστές περάσουν απο το κόσκινο του Νίκου Μπαδήμα.
Υπάρχει  ενδεχόμενο οι δύο νεαροί  Κοζανίτες ποδοσφαιριστές   να αποκτηθούν αλλά να  δοθούν σε ομάδες της περιοχής  για να πάρουν  φέτος αρκετές συμμετοχές και να "ψηθούν" 
Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές για την ενίσχυση της Κοζάνης  χωρίς να αποκλείεται  μια η  ακόμη και δύο προσθήκες