Αρχική

Oλυμπιακός: Έκλεισε αήττητος το 2022 στις εγχώριες διοργανώσεις!

Ο Ολυμπιακός πριν από λίγη ώρα κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Καρδίτσας, με αποτέλεσμα να πετύχει την δέκατή του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια και να μείνει μόνος πρώτος στην βαθμολογία. Το διπλό στην θεσσαλική πόλη αναμφίβολα δεν συνιστά είδηση για τους Πειραιώτες, λόγω της μεγάλης διαφοράς ποιότητας που έχουν από το σύνολο του Βαγγέλη Αγγέλου, ωστόσο το εν λόγω ροζ φύλλο έχει κατά κάποιον τρόπο μία ιστορική χροιά.

Συγκεκριμένα οι νταμπλούχοι Ελλάδος δεν γνώρισαν ούτε μία ήττα στα 37 παιχνίδια που έδωσαν για τις εγχώριες διοργανώσεις (33 για το πρωτάθλημα, 2 για το Super Cup, 2 για το Κύπελλο), με αποτέλεσμα να κατακτήσουν και τους τρεις αυτούς τίτλους με θριαμβευτικό τρόπο και να γράψουν ιστορία. Μάλιστα τις περισσότερες από αυτές τις 37 νίκες τις πήραν με περισσή ευκολία και άνεση, ενώ το τελευταίο τους ανεπιτυχές αποτέλεσμα εντός των συνόρων ήταν στην 22/11/21 όταν κι ηττήθηκαν εντός έδρας από τον Παναθηναϊκό με 76-81.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Η νίκη του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα ήταν η 10η στο ελληνικό πρωτάθλημα σε ισάριθμα παιχνίδια, ταυτόχρονα, όμως, ήταν και η 37η σε 37 αγώνες των «ερυθρόλευκων» στις εγχώριες διοργανώσεις!

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκλεισε το 2022 αήττητη σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς μετρά 25/25 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (15/15 στο περσινό πρωτάθλημα και 10/10 φέτος), 8/8 στα περσινά πλέι οφ, 2/2 στο κύπελλο Ελλάδας και 2/2 στο Super Cup.

Εκτός δηλαδή από τους τρεις τίτλους που πανηγύρισαν το 2022, οι Πειραιώτες θα έχουν κι αυτό το σημαντικό ρεκόρ στα επιτεύγματά τους.

The post Oλυμπιακός: Έκλεισε αήττητος το 2022 στις εγχώριες διοργανώσεις! appeared first on Basketblog.