Αρχική

Α.Ε. Θεμιστοκλής: Ανακοινώθηναν οι Παύλος, Τερκεσίδης και Στεφανουδάκης!

Αλλαγές είχαμε στο περιβάλλον της ομάδας του Θεμιστοκλή για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ. Συγκεκριμένα ο κόουτς Γιάννης Παύλος αναλαμβάνει τεχνικός σύμβουλος στην ομάδα ενώ παράλληλα θα έχει στο πλάι του και τους Ραφαήλ Τερκεσίδη και Μάνο Στεφανουδάκη.

Σκοπός της ομάδας είναι χωρίς αμφιβολία η συνέχιση της καλής πορείας αλλά και η ταυτόχρονη βελτίωση των ακαδημιών του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον coach Γιάννη Παύλο ο οποιος αναλαμβάνει τεχνικος συμβουλος και μαζί του θα είναι οι προπονητες Ραφαήλ Τερκεσίδης και Μανος Στεφανουδακης αναλαμβάνοντας μαζί την καθοδήγηση της Αθλητικής Ένωσης Θεμιστοκλή-Πολυνίκη. Μια συνεργασία που όπως αμέσως συμφωνήθηκε στόχο έχει όχι μόνο να συνεχιστεί η καλή παρουσία του συλλόγου στην κορυφαία κατηγορία της Α΄ΕΣΚΑ αλλά σε συνδυασμό με την ενδυνάμωση και των Ακαδημιών να παραχθεί ακόμη καλύτερο έργο. Η πείρα και άκρως πετυχημένη πορεία των Γιάννη Παύλου και Ραφαήλ Τερκεσιδη στις Εθνικές κατηγορίες μαζί με την διάθεση, το μεράκι και την εμπειρία του Μάνου Στεφανουδάκη στην οργάνωση των Ακαδημιών αποτελούν την κορυφαία επιλογή για την επόμενη ημέρα του Συλλόγου μας».

The post Α.Ε. Θεμιστοκλής: Ανακοινώθηναν οι Παύλος, Τερκεσίδης και Στεφανουδάκης! appeared first on Basketblog.