Αρχική

Το Λαμπερό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Αρχαιολογικής Συλλογής Κοζάνης

Το Λαμπερό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Αρχαιολογικής Συλλογής Κοζάνης

Η Πρωτοβουλία Νέων Κοζάνης συμμετέχοντας και φέτος στην προσπάθεια ανάδειξης της αυθεντικής κουλτούρας των Χριστουγέννων και αναγνωρίζοντας το κεντρικό μήνυμα των γιορτών για συλλογικότητα και αγάπη, διοργανώνει σε συνεργασία  με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης και το δημοτικό σχολείο Κοζάνης «Χαρίσιο Μούκα»  την δράση με τίτλο  «Το Λαμπερό Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αρχαιολογικής Συλλογής Κοζάνης, με στολίδια από τους/τις μαθητές/τριες του Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης «Χαρισίου Μούκα». 

Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ., κοσμούμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αρχαιολογικής Συλλογής Κοζάνης με εκπληκτικά στολίδια από άξιους και μικρούς καλλιτέχνες του δημοτικού σχολείου.

Το δέντρο θα βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του μουσείου ώστε να έχει την δυνατότητα το κοινό να το θαυμάσει οποιαδήποτε στιγμή!

Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά  η συνεργασία μας με τους παραπάνω φορείς , η προσφορά των οποίων είναι αξιέπαινη και παγκοίνως αναγνωρίσιμη.

Ως Πρωτοβουλία Νέων Κοζάνης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά εκ των προτέρων, για την ανταπόκριση και τη βοήθεια στην Χριστουγεννιάτικη δράση, την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κοζάνης,  Δρ. Αρετή Χονδρογιάννη- Μετόκη,  για την  αποδοχή και την υποστήριξη στην υλοποίηση της πρότασής μας  την διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου «Χαρίσου Μούκα» Ζωή Μήλιου καθώς και τις δασκάλες και τους πρωταγωνιστές της δράσης, τους μαθητές και τις μαθήτριες!