Αρχική

Ερυθρός Αστέρας-Virtus Bologna 83-74: 4/4 νίκες και συνεχίζει ακάθεκτος! (vid)

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη πέτυχε ο Ερυθρός Αστέρας έχοντας στον πάγκο του τον Dusko Ivanovic. Αυτή τη φορά επικράτησε της Virtus Bologna με σκορ 83-74 επιβάλλοντας από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά το ρυθμό του. Κορυφαίος για τους νικητές ο Dobric με 20 πόντους και 2/4 τρίποντα. Από πλευράς ηττημένων οι οποίοι παρατάχθηκαν δίχως τον δημιουργό τους Milos Teodosic, ξεχώρισε ο Jaiteh με 15.

Ξεκίνημα της αναμέτρησης και η Virtus μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Με εξαιρετικά ποσοστά πίσω από τα 6,75 και έχοντας τον έλεγχο των ριμπάουντ πήρε γρήγορα διψήφια διαφορά (23-13). Οι Σέρβοι μπήκαν νωχέλικα με αρκετά βεβιασμένα λάθη και με μια ιδιαίτερα χαλαρή άμυνα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ωστόσο, η άνοδος των Vildoza και Nedovic έδωσε επιθετική ώθηση στους γηπεδούχους και πήραν το προβάδισμα (42-41). Σε αυτό το διάστημα, η Virtus είχε εμφανές έλλειμα στο δημιουργικό κομμάτι και μονάχα μέσω των Mannion και Jaiteh έβρισκαν απαντήσεις.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ερυθρός Αστέρας αύξησε τη πίεση στην άμυνα ενώ στην επίθεση ο Dobric με δύο συνεχόμενα τρίποντα άνοιξε τη ψαλίδα της διαφοράς. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο από τους φιλάθλους έγινε πιο έντονη και η Virtus είχε περισσότερα νεκρά διαστήματα στην επίθεση. Mitrovic και Dobric δεν μπόρεσαν να αντιμετωπιστούν από την άμυνα των Ιταλών και μοιραία η διαφορά παρέμεινε διψήφια σχεδόν μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

.@PetrusevFilip beats the first quarter buzzer with an alley-oop slam????#7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/T7hekRT0Qc

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) December 2, 2022

Τα δεκάλεπτα: 17-23, 42-41, 67-55, 83-74.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 

The post Ερυθρός Αστέρας-Virtus Bologna 83-74: 4/4 νίκες και συνεχίζει ακάθεκτος! (vid) appeared first on Basketblog.