Αρχική

Fenerbache-Real Madrid 71-85: Άλωση της έδρας από τη Βασίλισσα! (vids)

Την πρώτη εντός έδρας ήττα και συνολικά την δεύτερη στη Euroleague γνώρισε η Fenerbache. Υπαίτια η Real η οποία υπέβαλλε το ρυθμό της σε άμυνα και επίθεση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Musa και Tavares με 18 και 17 πόντους αντίστοιχα ενώ από πλευράς της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι ο Motley με 20 πόντους.

Ξεκίνημα της αναμέτρησης και οι Μαδριλένοι μπήκαν πιο συγκεντρωμένοι. Goss, Musa και Deck ήταν οι πρωταγωνιστές για τους φιλοξενούμενους δίνοντας σταθερές επιθετικές λύσεις με αποτέλεσμα η Real να πάρει από νωρίς το προβάδισμα (11-20). Οι Τούρκοι έμοιαζαν για αρχή μπλοκαρισμένοι με τους Καλάθη και Edwards να μη μπορούν να βρουν εύκολα διαδρόμους ελλείψει κιόλας του Wilbekin. Lull και Tavares πήραν τη σκυτάλη σε άμυνα και επίθεση με αποτέλεσμα η Real να πάρει ακόμη και διψήφια διαφορά (32-44). Ο ρυθμός αυτός διατηρήθηκε και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τη Fener να μην μπορεί να βρει σταθερή επιθετική λύση πέραν του Motley και σε δεύτερο βαθμό του Edwards.

Η ψαλίδα άνοιξε ακόμη περισσότερο στο δεύτερο μέρος. Οι γηπεδούχοι μπήκαν ακόμη πιο νωθροί στο γήπεδο και η Βασίλισσα άνοιξε το ρυθμό. Απόρροια αυτής της κατάστασης το +23 (41-64). Παρά το 8-0 στα μέσα της τρίτης περιόδου για τη Fener, δεν επηρέασε και πολύ την έκβαση της αναμέτρησης. Ο πλουραλισμός της Real με πρωτεργάτες τους Lull και Hezonia δεν άφησε περιθώρια ανατροπής στους Τούρκους όπου τα νεκρά διαστηματά τους ήταν όλο και περισσότερα. Ένα σουτ του Hezonia έγραψε το 62-76 και εκεί όλα είχαν πλέον κριθεί, 4:30 πριν από το τέλος της αναμέτρησης.

.@Moneymot5 beats the first-quarter buzzer in style????#7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/SupfZ58tS3

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) December 2, 2022

.@waltertavares22 with two blocks in a row????#7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/vrNX45u3kT

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) December 2, 2022

Τα δεκάλεπτα: 18-25, 34-46, 54-68, 71-85.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

The post Fenerbache-Real Madrid 71-85: Άλωση της έδρας από τη Βασίλισσα! (vids) appeared first on Basketblog.