Αρχική

ΔΑΝΑΟΊ ΠΡΏΤΑ ΤΆ ΠΑΙΔΙΆ. - Τα ΔΑΝΑΟΠΟΥΛΑ θα έχουνε την ευκαιρία να ζήσουνε το όνειρο τους!

Τη συνεργασία  με την ΑΕΠ Κοζάνης, ανακοίνωσαν  οι Δαναοί. Παιδιά της ακαδημίας,  του τμήματος των Κ16,  θα προπονούνται με την ομάδα της ΑΕΠ υπό τις οδηγίες του Ευγένιου Σένα πρώην τεχνικού των ακαδημιών της Γιουβέντους! Σκοπός της συνεργασίας όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας .... η βελτίωση των ποδοσφαιριστών τους ! 

η ανακοίνωση 

Σε μία ακόμη σπουδαία κίνηση προχώρησε η Ακαδημία μας . Ήρθε σέ συμφωνία με την ομάδα της ΑΕΠ, ότι από εδώ και πέρα κάθε  εβδομάδα 2 παίκτες από το αντρικό και την Κ16 θα προπονούνται με τα  μεγάλα αστέρια της ΑΕΠ! 

Πάντα υπό τίς οδηγίες τού Ιταλού τεχνικού κύριου Σένα πρώην τεχνικού των ακαδημιών της Γιουβέντους!

Ο σκοπός φυσικά η βελτίωση τούς και γιατί όχι, να ακολουθήσουν το δρόμο που άνοιξαν  τρία παιδιά που βρίσκονται ήδη εκεί.  

Το ΔΣ και ο πρόεδρος μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΠ κύριο Π. Παπαδόπουλο για τη συγκεκριμένη πρόταση του. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα  για τον συγκεκριμένο κύριο.

Η παρουσία του στο ελληνικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο τα τελευταία 40+ χρόνια τα λέει όλα ! Είναι το μοναδικό φως ηλιαχτίδας για τα ταλέντα της περιοχής μας και όχι μόνο!

Πλέον όλα τα ΔΑΝΑΟΠΟΥΛΑ θα έχουνε την ευκαιρία τούς να ζήσουνε το όνειρο τούς!ΔΑΝΑΟΊ ΠΑΊΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΆΖΟΥΜΕ !