Αρχική

Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου 99-64: Ξεμούδιασμα και τώρα διαβολοεβδομάδα!

Εύκολο απόγευμα είχε ο Ολυμπιακός απέναντι στο Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ. Οι Ερυθρόλευκοι με το πόδι πατημένο στο γκάζι επικράτησαν με σκορ 99-64 έχοντας ως κορυφαίο τον Peters με 21 πόντους ενώ από πλευράς Ροδιτών ξεχώρισε ο Starks με 21 επίσης.

Ο Ολυμπιακός με τον Λούντζη στην αρχική πεντάδα ελλείψει Cannan ξεκίνησε την αναμέτρηση με σκοπό να ανοίξει το ρυθμό του αγώνα. Βεζένκοφ και Λούντζης ήταν οι κύριοι εκφραστές των πρώτων επιθέσεων με τον Κολοσσό Ρόδου να βρίσκει άμεσα απαντήσεις με Osborne και Χρυσικόπουλο (12-9). Μετά και το πρώτο timeout η μπάλα πέρασε πιο συχνά στο Fall ο οποίος είχε εξαιρετικά τελειώματα ενώ ο Παπανικολάου έκανε το 19-12. Moreira και Teague κρατούσαν τους Ροδίτες κοντά στο σκορ ενώ το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με τους ερυθρόλευκους να βρίσκονται στο +7 (23-16). Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι επέλεξαν να παίξουν αλλαγές στα σκριν και ο Ολυμπιακός σημάδεψε τα miss match με αποτέλεσμα να ανεβάσουν την διαφορά στο +11 (27-16). Όσο περνούσε ο χρόνο, οι παίκτες του Μπαρτζώκα ανέβασαν την πίεση της αμυνάς τους με αποτέλεσμα να κλέψουν μπάλες και να προηγηθούν με 35-18. Οι Ροδίτες είχαν εμφανές νεκρό διάστημα μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, την ίδια ώρα που Mckissic, Λαρεντζάκης και Black έκαναν ότι ήθελαν την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με την ίδια κεκτημένη ταχύτητα και στο δεύτερο μέρος αξιοποιώντας το inside game του Fall με αποτέλεσμα η διαφορά να φτάσει για πρώτη φορά πάνω από τους 20 (58-37). Ο Κολοσσός δεν είχε κάποια επιθετική λύση πλην ορισμένων προσπαθειών του Starks. Ο ρυθμός ήταν ακριβώς ο ίδιος όσο περνούσε ο χρόνος με Παπανικολάου να φτάνει στους 13 πόντους. Η διαφορά έφτασε και στο +35 (71-36). Teague και Starks ξεκόλλησαν μετά από ώρα την επίθεση των Ροδιτών (78-54) αλλά ο Peters έκανε το step up φτάνοντας στους 19 προσωπικούς ενώ ο Black εκμεταλλευόταν κάθε μπάλα που έπαιρνε κάτω από το καλάθι. Η εξέλιξη του αγώνα δεν είχε καμία απολύτωνς διαφοροποίηση με τον Peters να διαμορφώνει το τελικό σκορ με ένα εντυπωσιακό fade away σουτ.

Τα δεκάλεπτα: 23-16, 51-25, 74-43, 99-64.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

The post Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου 99-64: Ξεμούδιασμα και τώρα διαβολοεβδομάδα! appeared first on Basketblog.