Αρχική

Obradovic: «Δεν απαγόρευσα στο Παπαπέτρου να πάει στην Εθνική»

Θέση για το γεγονός πως ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν μπόρεσε να ενισχύσει τη προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας στα Παράθυρα πήρε για μια ακόμη φορά ο προπονητής της Partizan Obradovic. 

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος κόουτς μίλησε στην ιστοσελίδα “Sport Klub” και ξεκαθάρισε πως δεν ήταν δική του απόφαση, αλλά της διοίκησης, ενώ υπογράμμισε και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο Έλληνας διεθνής. Αναλυτικά η δηλωσή του:

«Ως συνήθως, ήρθαν τα ‘παράθυρα’ κι όλοι μιλούσαν γι’ αυτά, ενώ πριν καθόλου. Όπως το ίδιο θα ξεχαστούν και τώρα που πέρασαν. Όσο κράτησε κράτησε. Λυπάμαι μόνο που κάποιοι διέδωσαν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, όπως το γεγονός πως εγώ απαγόρευσα στον Παπαπέτρου να παίξει στην Εθνική, κάτι που είναι απολύτως ψευδές. Είχε πρόβλημα υγείας, σοβαρό πρόβλημα υγείας κι εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση για να επισκεφθεί το γιατρό του. Ούτως ή άλλως είναι γνωστή η θέση μου. Είμαι πάντα περήφανος και τονίζω στους παίκτες πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη κι υψηλότερη τιμή απ’ τη συμμετοχή στην εθνική ομάδα».

The post Obradovic: «Δεν απαγόρευσα στο Παπαπέτρου να πάει στην Εθνική» appeared first on Basketblog.