Αρχική

Ο Πολυνείκης Καλαμάρας εύκολα κατάφερε να επικρατήσει του Βούλγαρου Evgeniv Borisov στην main card του ‘Face off 6’

 

Ο Πολυνείκης Καλαμάρας εύκολα κατάφερε να επικρατήσει του Βούλγαρου Evgeniv Borisov στην main card του ‘Face off 6’ την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στ Περιστέρι σταματώντας τον αντίπαλό του στον τρίτο γύρο.

Ο κορυφαίος Έλληνας επαγγελματίας πυγμάχος των Γρηγόρη Μάλλιου και Νίκου Γκίκα στο ‘Mallios Team Athens ’ δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στον Borisov.

Από την αρχή της αναμέτρησης επέβαλλε τον ρυθμό του και κατάφερε με την δύναμη και την τεχνική του να έχει τον πρώτο λόγο.

Ο Βούλγαρος υπέφερε κυρίως από τα χτυπήματα που «έτρωγε» στο σώμα και απέναντι στα οποία δεν μπορούσε να κάνει και πολλά πράγματα.

Μπαίνοντας στον τρίτο γύρο η φθορά για τον Borisov ήταν πολύ μεγάλη, ο Πολυνείκης τον είχε εξαντλήσει με τις γροθιές του και έτσι η γωνία σταμάτησε το ματς πολύ σωστά.

Επαγγελματίας πυγμάχος από το 2022 ο Καλαμάρας βρίσκεται πλέον στο 4-0 στο ρεκόρ του και αναμένεται μέχρι το τέλος της χρονιάς να κάνει ακόμα ένα επαγγελματικό παιχνίδι για το οποίο θα σας ενημερώσουμε προσεχώς.

πηγή: Πολυνείκης Καλαμάρας : Έδειρε στο σώμα και σταμάτησε τον Βούλγαρο Borisov για το 4-0 στο ‘Face off 6’! (vid) (ufight.gr)