Αρχική

Τα Χανιά ετοιμάζουν νέα προσφυγή στο Διαιτητικό – Για ποιο λόγο

Μια νέα προσφυγή από την ομάδα των Χανίων πρόκειται να απασχολήσει ίσως και μέσα στην εβδομάδα το Διαιτητικό Δικαστήριο. Αυτή στρέφεται σε βάρος των αποφάσεων που έλαβε η Εκτελεστική Επιτροπή για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 και ειδικότερα με την κατάργηση της Φούτμπολ Λιγκ.

Τα Χανιά προσφεύγουν στο Διαιτητικό για δεύτερη φορά μετά την τελευταία η οποία ήταν πριν από λίγες ημέρες και αφορούσε την ακύρωση του διπλού αγώνα μπαράζ ανάμεσα σε Ξάνθη-Απόλλωνα Σμύρνης. Αυτή τη φορά, η προσφυγή των Χανίων έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Ε.Ε. ουσιαστικά έλαβε τις αποφάσεις της χωρίς να έχουν υπάρξει οι ανάλογες σχετικές εισηγήσεις από τη Σούπερ Λιγκ 2 και ειδικότερα για ό,τι αφορά την απόφαση που μεταξύ άλλων ελήφθη ότι είναι στην ευχέρεια του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να καταργήσει τη Φούτμπολ Λιγκ ως κατηγορία και να γίνει ένα πρωτάθλημα δύο ομίλων στη Σούπερ Λιγκ 2.

Το ζήτημα αυτό, οι πληροφορίες λένε ότι συζητήθηκε στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στη συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ 2. Τα Χανιά εν προκειμένω προσπαθούν να προασπίσουν τα συμφέροντά τους, θεωρώντας ότι αυτά θίγονται ξεκάθαρα από τις αποφάσεις της Εκτελεστικής, αλλά από εκεί και πέρα η άσκηση της προσφυγής διαφαίνεται ότι θα έχει άμεση συνάρτηση και με το τι θ’ αποφασιστεί προσεχώς, την Τετάρτη (26/8) δηλαδή, στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ 2.

Να σημειωθεί ότι εκτός των Χανίων, σε προσφυγή στο Διαιτητικό καταφεύγει και η ομάδα της Κέρκυρας(!) η οποία μετά τις αποφάσεις που ελήφθησαν από την Ε.Ε. υποβιβάζεται οριστικά.

Πηγή: Athlitiko