Αρχική

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΚΛΙΜΑΚΙΑΚΟ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

 

Σχεδιάζει ήδη το ταξίδι της  προς το Μουζάκι Καρδίτσας, με τα άλλα 5 κορίτσια της Προεθνικής Παγκορασίδων, από την ΕΣΠΕΜ, η αθλήτρια του Γ.Σ.Κοζάνης  Δέσποινα Λαμπριανίδου, η οποία επελέγη από  την ΕΟΠΕ και θα είναι από  τη  Μ.Δευτέρα έως και την Μ.Παρασκευή στο Μουζάκι, ώστε να πάρει μέρος στις συγκεντρωτικές προπονήσεις, από  τις οποίες θα βγει η  Εθνική Παγκορασίδων, με παιδιά γεννημένα το 2004.

Είναι μεγάλη τιμή για τον Γυμναστικό Σύλλογο Κοζάνης  ότι έχει αθλήτρια από τα τμήματα ανάπτυξης του σε αυτό το Πανελλαδικό επίπεδο. Γιατί είναι η πρώτη φορά που αθλήτρια του Συλλόγου μας έχει συμπεριληφθεί σε Διακλιμακιακό επίπεδο και θα βρεθεί εκεί μαζί με επίλεκτες παγκορασίδες από όλη την Ελλάδα, συνολικά 80 κορίτσια.

Εκεί στο Μουζάκι, οι αθλήτριες θα συγκροτηθούν σε ομάδες και θα παίξουν φιλικά παιχνίδια, ανά Ένωση και ακολούθως, από τη Μ.Τετάρτη και μετά θα γίνουν φιλικά παιχνίδια με ανακατεμένα κορίτσια από όλες τις Ενώσεις. Η διαμονή του μεγάλου αυτού γκρουπ των αθλητριών θα γίνει στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου.

Οι προπονήσεις και οι φιλικοί αγώνες θα γίνονται στο κλειστό του Μουζακίου, που παραδόθηκε προς χρήση το 2015. Οι προπονήσεις θα γίνονται με την επίβλεψη και φροντίδα του Ομοσπονδιακού Προπονητή Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ κ. Κώστα Γκούντα. Κοντά του θα είναι οι βοηθοί του Β.Παπαδημητρίου και Μπέττυ Κουτσολία. Επίσης στο Μουζάκι θα βρεθούν ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Κορασίδων κ. Ανέστης Γιαννακόπουλος και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Νεανίδων κ. Νίκος Μπουτσουρής. Στο όλο μεγάλο εγχείρημα θα συνδράμουν επίσης οι ΠΟΠ των Ενώσεων ΕΣΠΕ Θράκης/Αν.Μακεδονίας, ΕΣΠΕΔΑ και ΕΣΠΑΑ.

Το έργο της Διοικητικής υποστήριξης εκ μέρους της ΕΟΠΕ έχουν αναλάβει ο Μπάμπης Καρασαρλίδης (Συντονιστής Αναπτυξιακού Β. Ελλάδας) και ο Ευάγγελος Περόπουλος (Team Manager Γυναικείων Εθνικών Ομάδων).