Αρχική

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΑΣ Δ.ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ

 

Ήταν Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 όταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας βρισκόταν στο ΔΑΚ όπου αγωνίζονταν η ομάδα των Νεανίδων του Γ.Σ.Κοζάνης απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του τοπικού Οδυσσέα. Ανάμεσα στα σετ ο κ. Παφίλης παρατήρησε πως στην απέναντι κερκίδα βρισκόταν όρθια  μια ψηλόλιγνη κοπέλα. Την πλησίασε και τη ρώτησε τι τάξη πάει στο σχολείο και εντυπωσιάστηκε από το ύψος της. Ήταν η Δέσποινα Λαμπριανίδου που πήγαινε στην ΣΤ΄ τάξη  Δημοτικού και που από τότε με ενέργειες του Προέδρου μας εντάχθηκε στο δυναμικό του συλλόγου και ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο μαγικό κόσμο του βόλεϊ. Αυτή η αθλήτρια είναι που εκπροσώπησε τον Γ.Σ.Κοζάνης στο Διακλιμακιακό τουρνουά της ΕΟΠΕ που έγινε στο Μουζάκι Καρδίτσας από 2/4/18 μέχρι 6/4/18. Για πρώτη φορά λοιπόν μια αθλήτρια της ομάδας Παγκορασίδων του Γ.Σ.Κοζάνης κλήθηκε να συμμετάσχει στο Διακλιμακιακό τουρνουά της ΕΟΠΕ  η Δέσποινα Λαμπριανίδου που είναι κεντρική όσον αφορά στη θέση που αγωνίζεται και προπονήτρια της είναι η Βάσω Παγούνη. Στο φετινό πρωτάθλημα με τη Λαμπριανίδου στη σύνθεση της η ομάδα μας των Παγκορασίδων κατέλαβε την τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Η συγκεκριμένη κλήση έρχεται να επιβεβαιώσει για ακόμα μία φορά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα του Γ.Σ.Κοζάνης τα τελευταία χρόνια καταδεικνύοντας σε όλους – φορείς, παράγοντες, επιχειρήσεις και φιλάθλους – το πόσο σημαντικό είναι να στηριχθεί η προσπάθεια που γίνεται σε αυτήν την ομάδα.

*Εμείς περιμένουμε πλέον μετά από την παρουσία της αθλήτριας μας στο Μουζάκι όπου βρέθηκαν 93 τελικά αθλήτριες από όλη την Ελλάδα, την απόφαση της ΕΟΠΕ που είναι να γίνει μια αρχική επιλογή 16 αθλητριών για τη Βόρεια Ελλάδα και άλλων 16 αθλητριών για τη Νότια Ελλάδα που θα προπονούνται ως γκρουπ κάθε εβδομάδα μέχρι να γίνει η τελική επιλογή της Εθνικής Ομάδας Παγκορασίδων. Θέλουμε να πιστεύουμε και ευχόμαστε να βρίσκεται η Λαμπριανίδου στην 16άδα του Βορρά γιατί το αξίζει.

*Στο Μουζάκι βρέθηκε τις ίδιες μέρες και η Έλενα Παπαρίζου. Σε ένα κατάστημα όπου πήγαν αθλήτριες από το Διακλιμακιακό να ψωνίσουν την πέτυχαν να ψωνίζει και αυτή. Οπότε δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί της.

*Σε συνδυασμό με την πολύ καλή οργάνωση της μετακίνησης της παραμονής και της

διατροφής από  τον μάνατζερ των Εθνικών Ομάδων  κ. Βαγγέλη Περόπουλο και τον

Υπεύθυνο  ανάπτυξης Β .Ελλάδος κ. Μπάμπη  Καρασαρλίδη, στην προβολή της

διοργάνωσης, δίνεται η υπόσχεση ότι  ο θεσμός του Διακλιμακιακού μπορεί και

πρέπει να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο με την συνεχή λειτουργία όλη την

χρονιά!

*Ευχαριστούμε τον κ. Μπ. Καρασαρλίδη για το φωτογραφικό υλικό που μας έστειλε.