Αρχική

Γ' Εθνική: Νέος Αμφίλοχος - Μακεδονικός Φούφα 0-1 | φωτο - βίντεο

Ήττα σε νεκρό χρόνο για τον Αμφίλοχο από τον Μακεδονικό
Με ένα υπέροχο γκολ του Ασλαμπαλόγλου στις καθυστερήσεις (93’) ο Μακεδονικός Φούφας έφυγε με τους 3 βαθμούς της νίκης από την Αμφιλοχία στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής Γ’ Εθνικής 3ου ομίλου.

Λύγισε στο τέλος ο Νέος Αμφίλοχος γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 0-1 από τον Μακεδονικό Φούφα, στο ντέρμπυ της πρεμιέρας του δευτέρου γύρου. Την ήττα μετά από τέσσερις αγωνιστικές γνώρισε ο Αμφίλοχος στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς, μετά από ένα ισορροπημένο παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημά του οποίου ο Αμφίλοχος είχε την ελαφρά υπεροχή, χωρίς ωστόσο να μπορεί να βρεθεί με αξιώσεις στην περιοχή του Μακεδονικού. 
Ο Ασλαμπαλόγλου στο 93΄ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έλυσε τον γόρδιο δεσμό για την ομάδα της Μακεδονίας, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, παγώνοντας ακόμα πιο πολύ τους παρευρισκόμενους φιλάθλους στο Δημοτικό στάδιο Αμφιλοχίας.
Οι κλασσικές φάσεις για γκολ ελάχιστες σε όλη τη διάρκεια σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο.
Συνθέσεις:
Νέος Αμφίλοχος: Μανιάτης, Κωστακιώτης(86΄Ζοτάι), Κολοβάκης, Κοκώνης, Μπεκατώρος, Μαλής, Τσιούνης Απ., Καλοκαίρης, Τόσκα, Κούσης(83΄Κορομηλάς), Κοντογιάννης(73΄Τσιούνης Π.).
Μακεδονικός Φούφας: Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος, Κοπατσάρης, Πριατζάους, Τζουβάρας, Ασκαμπαλόγλου, Τσικόπουλος (86’ Καρασιούνης), Φωτιάδης, Χάιτας(65΄Ματούλας), Τοπάλης, Γκιεσολάνι.

Δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του Αγώνα Νέος Αμφίλοχος – Μακεδονικός Φούφας 

Δηλώσεις προπονητών