Αρχική

Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Ηρακλής Πτολεμαΐδας – ΠΑΟ Κοίλων 1-3 | φωτο - βίντεο

 Δίκαιη νίκη για τον ΠΑΟ Κοίλων μέσα στον Ηρακλή
Δίκαιη  νίκη για το Π.Α.Ο Κοίλων μέσα στον Ηρακλή Πτολεμαΐδας  με 3-1 σε ένα μέτριο παιχνίδι.


Η ομάδα του κ. Τσέπουρα εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των  γηπεδούχων  στην άμυνα, πέτυχαν 3 γκολ και πήραν μια σπουδαία νίκη Μια νίκη για τους φιλοξενούμενους που τους ανεβάζει και άλλο στην βαθμολογία, ενώ από την άλλη η ομάδα του κ. Καραγκιολίδη με την ήττα αυτή παραμένει  στις τελευταίες  θέσεις της βαθμολογίας.
Το φιλμ του αγώνα:
Πρώτη καλή ευκαιρία είχαμε στο 13΄ για τον Ηρακλή με τον Μαρνασίδη που από πλάγια  έκανε τον σουτ αλλά απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακα.
Τα Κοίλα απάντησαν  στο 20΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νάστου λίγο άουτ.
21΄ Μεγάλη ευκαιρία για τα Κοίλα με τον Κουϊμτζίδη που από κοντά  πλάσαρε  τον τερματοφύλακα αλλά ο τελευταίος απέκρουσε.
Τέσσερα λεπτά αργότερα τα Κοίλα ανοίγουν το σκορ με ωραίο πλασέ του Κουϊμτζίδη
Στο 32΄ τα Κοίλα διπλασιάζουν τα τέρματα τους με κεφαλιά του αμυντικού της του Τιούλη μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Καραγιώργου.
Ένα λεπτό πριν την λήξη του ημιχρόνου το  φοβερό σουτ του Αγγέλου καταλήγει στο κάθετο δοκάρι.
Στην επανάληψη η ομάδα του Ηρακλή Πτολεμαΐδας μπήκε δυνατά και κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 1-2  με τον Ντάβες στο 59΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και αφού η μπάλα χτύπησε κάπου και άλλαξε πορεία.
Στο 66΄ ο Ηρακλής  Πτολεμαΐδας άγγιξε την ισοφάριση σε ωραία εκτέλεση φάουλ του Αιχμαλωτίδη , με τον τερματοφύλακα να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Στο 72΄ τα Κοίλα κάνουν το 1-3 με τον Αγγέλου και μετά από ωραία πάσα του Κουϊμτσίδη .
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Τσιγγένης  Α.  με επόπτες τους κ.κ.   Μπέλτσου και Κανδυλιώτη.
Συνθέσεις:
Ηρακλής Πτολεμαΐδας (Καραγκιολίδης):  Χρυσοστομίδης, Μωυσιάδης Θ, Λεμονής, Μωυσιάδης Σ, Αιχμαλωτίδης, Ντάβες(75΄Λούσιος Χ), Καραπέγιος, Κριτσάνης, Ελευθεριάδης( 27΄Καραφουλίδης), Τσελαλίδης( 77΄Τοπάλης), Μαρνασίδης( 70΄Βερύκοκος).

ΠΑΟ Κοίλων (Τσέπουρας):  Νατσιόπουλος, Κόνι, Αλμασίδης, Μυλωνάς, Νάστος Σ, Τιούλης, Αγγέλου (75΄Αροσβίλι), Καραγιώργος, Κουιμτζίδης (75΄Καλιακούδας), Καστάνης, Νάστος Ν.