Αρχική

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ :ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

 

Στα πλαίσια της μεταγραφής με υποσχετική για ένα χρόνο της αθλήτριας του Γ.Σ.Κοζάνης, Ελισάβετ Παφίλη το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 στο ΔΑΚ θα γίνει φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα μας και στην ομάδα Πρωταθλητές Πεύκων όπου παίζει φέτος η Ελισάβετ. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 4μ.μ. και θα έχει χαρακτήρα καθαρά φιλικό αφού οι δύο ομάδες βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής τους στα πρωταθλήματα Β΄ Εθνικής της ΕΠΕΣΘ για τα Πεύκα και της ΕΣΠΕΜ για το Γ.Σ.Κοζάνης.

Αναμένουμε φυσικά να βρεθεί στο γήπεδο πολύς κόσμος που αγαπάει το βόλεϊ και την ομάδα μας καθώς μπορεί να είναι φιλικό το παιχνίδι αλλά οι δύο προπονητές Τιτέλης και Ιωαννίδης θα δουν την πρόοδο που έχουν κάνει οι αθλήτριες αλλά και ο κόσμος θα δει ωραίο θέαμα. Κι αυτό γιατί οι αθλήτριες και των δύο αντιπάλων αναμένεται να παίξουν ελεύθερο βόλεϊ χωρίς το άγχος των βαθμών και χωρίς σκοπιμότητες.

Το φιλικό αυτό παιχνίδι όπως αναφέρεται και στην αρχή, αποτελεί συμφωνία των δύο συλλόγων για τη μεταγραφή της βασικής πασαδόρου μας μέχρι πριν από 3 χρόνια, της Παφίλη που θα αγωνιστεί για μια χρονιά στην ομάδα των Πεύκων. Η Διοίκηση των Πεύκων είχε αποδεχθεί να έρθει στην Κοζάνη για το φιλικό αυτό που αποτελεί όρο της συμφωνίας για τη μεταγραφή της αθλήτριας μας με υποσχετική. Θυμίζουμε ότι παρόμοια συμφωνία είχε γίνει και με την ομάδα Ελπίδα Αμπελοκήπων για τη μεταγραφή της Γκοβεδάρου.