Αρχική

Β' ΕΠΣΚ: Ηρακλής Πτολεμαΐδας - Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας 1-0 | φωτο - βίντεο (2)

Δύσκολη νίκη για τον Ηρακλή Πτολεμαΐδας μέσα στην έδρα του, επί του Μέγα Αλέξανδρου   Άρδασσας  με σκορ  1-0.
Παιχνίδι μέτριο,  με την ομάδα του Ηρακλή να έχει την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο. Από την άλλη,  η ομάδα της Άρδασσας ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο, έφτανε μέχρι την περιοχή του Ηρακλή αλλά υστερούσε στην τελική. 


Να επισημάνουμε εδώ ότι και οι  δυο ομάδες φαινόταν επηρεασμένες από την μεγάλη σε διάρκεια διακοπή του πρωταθλήματος (κοντά στους 2 μήνες λόγο των καιρικών συνθηκών).
Φάσεις  και γκολ
Πρώτη καλή φάση  στο 29΄ όταν σε σουτ από μακριά του Τσαγκαλίδη για τον Ηρακλή  απέκρουσε ασταθώς ο τερματοφύλακας Βαρβαρούσης, εκεί ακολούθησε την φάση ο Πολυχρονίδης που από κοντά και εξ επαφής  έκανε το πλάσε αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Με την έναρξη του δευτέρου και στο 48΄ ο Ηρακλής ανοίγει το σκορ,  όταν  σε συρτή σέντρα του Κριτσάνη βρήκε μόνο του τον Μιχαηλίδη που με πλάσε έκανε το 1-0.
Στο 54΄ μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή όταν μετά  από πασά του Τσαγκαλίδη στον Μιχαηλίδη, αυτός έκανε το πλασέ πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα , άλλα την τελευταία στιγμή έδιωξε λίγο πριν την γραμμή ο Μωυσιάδης της Άρδασσας.
Η Άρδασσα  χάνει ευκαιρία στο 72΄με τον Ποιμενίδη να πιάνει το σουτ, αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας Μπίντσης.
Τελευταία ευκαιρία του αγώνα ανήκει στον Ηρακλή στο 83΄ όταν  το σουτ του Πολυχρονίδη απέκρουσε ο τερματοφύλακα Βαρβαρούσης
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ .Σουλίδης Δ με επόπτες τους κ.κ Πανυτσίδου και Μιχαηλίδη.
Ηρακλής Πτολεμαΐδας( Καραγκιολίδης): Μπίντσης, Κουμαράκης (65΄Ρωσσίδης Η), Σαββάκης, Τζουβάρας, Ρωσσίδης Α, Ντάβες, Κριτσάνης (84΄ Παπαθανασίου), Λούσιος, Μιχαηλίδης, Τσαγκαλίδης (70΄ Ελευθερίαδης), Πολυχρονίδης.
Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας (Μιχαηλίδης):  Βαρβαρούσης, Κουκάς, Τριανταφυλλίδης, Μωυσιάδης, Κακουλίδης, Παπάζογλου( 46΄Ντάβες), Σαββίδης, Ξανθόπουλος (56΄Ποπιμενίδης), Χόντζα, Τσελαλίδης (70΄ Μεντεσίδης), Ζησίος. 
επιμέλεια: Βασίλης Πουλασικίδης