Αρχική

Κατακύρωση αγώνων Α΄ Κατηγορίας.

  1. Ο αγώνας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΡΑΤΥΡΑΣ – ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ για τη 12η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας κατακυρώνεται με τέρματα 0-3 α.α. και βαθμούς 3 υπέρ του ΤΙΤΑΝΑ ΣΕΡΒΙΩΝ ενώ από την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΡΑΤΥΡΑΣ αφαιρούνται -2 βαθμοί από τη φετινή βαθμολογία και -2 βαθμοί από την επόμενη περίοδο 2017-2018 , γιατί παραιτήθηκε από τον αγώνα.
  2. Ο αγώνας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΡΑΤΥΡΑΣ  για τη 13η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας κατακυρώνεται με τέρματα 3-0 α.α. και βαθμούς 3 υπέρ της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ  ενώ από την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΡΑΤΥΡΑΣ αφαιρούνται -2 βαθμοί από τη φετινή βαθμολογία και -2 βαθμοί από την επόμενη περίοδο 2017-2018 , γιατί δεν προσήλθε να αγωνιστεί.
  3. Ο αγώνας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΡΑΤΥΡΑΣ – Α.Μ.Σ. ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ  για τη 14η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας κατακυρώνεται με τέρματα 0-3 α.α. και βαθμούς 3 υπέρ του Α.Μ.Σ. ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ ενώ από την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΡΑΤΥΡΑΣ αφαιρούνται -2 βαθμοί από τη φετινή βαθμολογία και -2 βαθμοί από την επόμενη περίοδο 2017-2018 , γιατί παραιτήθηκε από τον αγώνα.

Επειδή η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΡΑΤΥΡΑΣ συμπλήρωσε 3 αγώνες που δεν προσήλθε να αγωνιστεί , αποκλείεται από τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας και οι επόμενοι αγώνες κατακυρώνονται υπέρ των αντίπαλων σωματείων με τέρματα 0-3 α.α. και βαθμούς 3.

Επίσης η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΡΑΤΥΡΑΣ υποβιβάζεται στη Γ΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Κοζάνης και θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα με αρνητική βαθμολογία -6 βαθμούς . (άρθρο 3 παρ. 1 Παραρτήματος Νο 01 του Κ.Α.Π. Ερασιτεχν. Ομάδων ).