Αρχική

THE BUNKER

25-26 Ιουνίου  –  Μαυροδένδρι Κοζάνης

The Bunker

Facebook event

Η Ωμέγα σας προσκαλεί σε ενα 2ημερο παιχνίδι αεροσφαιρισης για νεύρα απο ατσάλι…

Παιχνίδι δύο ομάδων μπλέ-κόκκινοι με δύο στρατόπεδα :

1.Δυο κεφαλές πυραύλων θα είναι κρυμμένες μέσα στο δάσος εντός ξύλινων κουτιών μια για κάθε ομάδα. Αυτές πρέπει να βρεθούν και να τοποθετηθούν πάνω στους πυραύλους για να ενεργοποιήσουν την αεράμυνα του αντίστοιχου στρατού (Κόκκινοι-Μπλέ). Ύπαρξη δύο πυροτεχνουργών για την απαραίτητη μεταφορά των κεφαλων και όπλιση των πυραύλων για καθε ομαδα με ειδικη σημανση. Respawn στο στρατόπεδο της καθε ομαδας και στο Rκοκκινο ή Rμπλε αντίστοιχα.

2.Καταστροφή του αντίπαλου πυραυλικού συστήματος από πυροτεχνουργούς, για την καταστολή της αεράμυνας . Παράλληλα είναι κρυμμένη η ομάδα τρομοκρατίας Ghost η οποία έχει στην κατοχή της μια καταστροφική βόμβα.

3. Βρήσκοντας και εξουδετερώνοντας την ομαδα Ghost, οι πυροτεχνουργοί παίρνουν την βόμβα και την χρησιμοποιεί ο στρατός για την καταστροφή του αντίπαλου στρατοπέδου. Όταν τοποθετηθεί η βόμβα στο αντίπαλο στρατόπεδο υποστηρίζεται για 20 λεπτά . Αν στο ενδιάμεσο εξωντοθούν οι πυροτεχνουργοί με την βόμβα , μόνο οι πυροτεχνουργοί της άλλης ομάδας μπορούν να έρθουν και να την πάρουν (φυλάγουν την βόμβα μέχρι να έρθουν οι πυροτεχνουργοί) για να την τοποθετήσουν στο άλλο στρατόπεδο. Όταν τοποθετηθεί η βόμβα από τον έναν στρατό, ο άλλος κάνει Re spawn στο R(1) ή (2) τοποθεσία αντίστοιχα.
Μόνο οι πυροτεχνουργοί χειρίζονται κεφαλές πυραύλων και βόμβα.

4. Νύχτα Death match για την κατάληψη του Bunker!!!

Διακριτικά :
Ομάδα Μπλέ , “πυροτεχνουργοί” δύο
Ομάδα Κόκκινη , “πυροτεχνουργοί” δύο
Κριτές γιλέκα πορτοκαλί, κόκκινα , κίτρινα

Απαραίτητα :
Διακριτικά κόκκινα μπλέ
Επίδεσμος
Σφυρίχτρα κινδύνου
Tracer (για το βράδυ) όσοι έχουν
Καλή διάθεση

Προαιρετικά :
Νύχτα φακοί
Νύχτα σήμανση φωτισμένη κόκκινη για “έξω”
Νερό , σνακ
Pmr για ενδοεπικοινωνία
Γκαζόλαμπα, υπνόσακοι, σκηνές κλπ

Κανόνες εμπλοκής:
Sidearm: <320fps πάνω από 2 μέτρα
AEG/GBB: 321fps
AEG/GBB: 351fps
X<450fps DMR πάνω από 20 μέτρα
X<450fps υποστήριξης πάνω από 25 μέτρα
X<550fps Sniper πάνω από 25 μέτρα
Χρήση χειροβομβίδων, ναρκών και εκτοξευτήρων airsoft επιτρέπονται εφόσον είναι του εμπορίου και όχι αυτοσχέδια. ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ απαγορεύονται λόγω του οτι η περιοχή είναι δασώδης για τον κίνδυνο πυρκαγιάς.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Στο παιχνίδι θα επιτρέπονται κατά κύριο λόγο midcap/ realcap γεμιστήρες αλλά για όσους έχουν μόνο hicap θα επιτρέπεται να έχετε μόνο μια επάνω σας και θα ”βαρατε” ΜΟΝΟ βολή κατα βολή.
Το βραδυ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΒΟΛΗ ΚΑΤΑ ΒΟΛΗ!!!

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ