Αρχική

Γ' Εθνική: Τα νέα των αντιπάλων της Κοζάνης του Εορδαϊκού και της Θύελλας Φιλώτα

 Πλάνα χωρίς τέσσερις στο Βυζάντιο
Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του Βυζαντίου, εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Κοζάνη


Στο στρατόπεδο της ομάδας θεωρούν καθοριστικό για τη συνέχεια το παιχνίδι αυτό. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο προπονητής των «Κιτρινόμαυρων» Γιάννης Ιωαννίδης, δε υπολογίζει τους τιμωρημένους, Τσίλογλου, Δαγκούλη, Καζαντζίδη αλλά και τον Κάπατζη, που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής. Αντίθετα τα νέα πρόσωπα στη διάθεση του προπονητή είναι ο Τερζίδης και ο Δημητριάδης που αποτελούν τις δυο τελευταίες μεταγραφές της ομάδας.
Ναυάγιο Λάιου στο Βυζάντιο
Δεν ολοκληρώθηκε η μετραγραφή του Βασίλη Λάιου στο Βυζάντιο.
Τελικά χάλασε η μεταγραφή του Βασίλη Λάιου, στο Βυζάντιο.
Κόλλησε στις λεπτομέρειες αν και αρχικά υπήρχε συμφωνία. Κάποια πράγματα επιπλέον που ζήτησε ο ποδοσφαιριστής, δεν έγιναν δεκτά από τη διοίκηση του «Κιτρινόμαυρων».
Πηγή: proininews
Επέστρεψε το «πουλί» στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης!
Την επιστροφή του στις ανώτερες κατηγορίες μέσω του Εθνικού Αλεξανδρούπολης πέτυχε ο έμπειρος τερματοφύλακας Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης, που φέτος αγωνιζόταν στην Ελπίδα Σαπών στην Α1’ Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Θράκης.
Ο πολύπειρος πρώην πορτιέρο της ΠΑΕ Ποντίων που στο παρελθόν αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Θράκη στην Αλεξανδρούπολη αλλά και σε Πρέβεζα, Πλατανιά, Ζάκυνθο, Ολυμπιακό Χερσονήσου, Καλλονή και Αιολικό, πέρυσι βοήθησε το Θρυλόριο να ανέβει στην Α2 ερασιτεχνική κατηγορία, από όπου φέτος δυστυχώς αποχώρησε πρόωρα.
Όπως θυμίζει το rodopisports, που μεταδίδει και την σχετική πληροφορία, ο 35χρονος τερματοφύλακας γνωστός και ως το “πουλί” του περιφερειακού ποδοσφαίρου και σπεσιαλίστας στα πέναλτι, το 2009 έσπασε το ρεκόρ απαραβίαστης εστίας στις εθνικές κατηγορίες με τη φανέλα του Πλατανιά (με 1224 λεπτά), ενώ και το 2002, ως τερματοφύλακας της ΠΑΕ Θρακης, που έπαιζε στη Δ” Εθνική, κράτησε «καθαρή» την εστία του για 1244 λεπτά.
Ο Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης που έχει καταγωγή από τον Έβρο, επιστρέφει στην Αλεξανδρούπολη να αγωνιστεί μετά από σχεδόν 15 χρόνια σε ομάδα της πόλης, μετά το πέρασμα του από την ΠΑΕ Θράκη, προκειμένου να βοηθήσει τον Εθνικό και με την εμπειρία του να «σώσει» αν είναι εφικτό την κατηγορία, αν και για τη θέση του βασικού ο Συριτούδης δύσκολα να αποχωριστεί το νούμερο “1”.
πηγή: thrakisports.gr
Φουλάρουν στην Καλαμαριά
Θετικές ήταν οι αντιδράσεις στο στρατόπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο άκουσμα της είδησης για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Δεν είναι κρυφό, άλλωστε, πως οι συνεχείς αναβολές είχαν αρχίσει να κουράζουν και να προκαλούν εκνευρισμό και η είδηση της επιστροφής στην αγωνιστική δράση έφερε ανακούφιση τόσο στον τεχνικό Γιάννη Πολλαετίδη, όσο και στους ποδοσφαιριστές. Μετά τη χθεσινή εξέλιξη, λοιπόν, η προσοχή όλων στρέφεται στο εκτός έδρας ματς της Κυριακής με τη Θύελλα Φιλώτα, στο οποίο οι «κοκκινόμαυροι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στην τελευταία νίκη επί του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος και να αναρριχηθούν ακόμη περισσότερο βαθμολογικά. 
Η οριστικοποίηση της διεξαγωγής της αγωνιστικής της Κυριακής, παράλληλα, φέρνει πιο κοντά και την ώρα για το ντεμπούτο των Γεωργίου, Μουχάλη, Χατζόγλου και Τσουκάνη με την κοκκινόμαυρη φανέλα. Όλοι τους έχουν δικαίωμα συμμετοχής και είναι στη διακριτική ευχέρεια του προπονητή Γιάννη Πολλαετίδη το αν θα αγωνιστούν. Υπενθυμίζεται πως το μοναδικό πρόβλημα για τον νεαρό τεχνικό ακούει στο όνομα του τραυματία Δημήτρη Μπουλγκουρίδη.
Ήρθε και ξεκινά προπονήσεις ο Πάλλα
Ολοκληρώθηκε χθες και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του Γκρίντι Πάλλα στον Απόλλωνα. Ο ποδοσφαιριστής αφίχθη χθες στη Θεσσαλονίκη φέρνοντας μαζί του τα έγγραφα που ήταν απαραίτητα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και πλέον θεωρείται και με τη βούλα ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα.
 Σήμερα, μάλιστα, αναμένεται να προπονηθεί για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Γιάννη Πολλαετίδη, την ώρα που οι ιθύνοντες του Απόλλωνα θα κινήσουν τις διαδικασίες για την έκδοση του δελτίου του. Θεωρείται πολύ δύσκολο να προλάβει τον αγώνα της Κυριακής στον Φιλώτα, επομένως το ντεμπούτο του μετατίθεται για τον αγώνα που ακολουθεί εντός έδρας κόντρα στη Δόξα Δράμας.
Πηγή: metrosport