Αρχική

Β’ ΕΠΣΚ: ΑΕ Περδίκκα – ΕΑΣ Ανθότοπου 0-1 | φωτο - βίντεο

Σημαντικό διπλό του Ανθότοπου μέσα στον Περδίκκα
 Σημαντικό διπλό πήρε  η ομάδα του Ανθότοπου με 1-0 μέσα στο Περδίκκα από την τοπική ομάδα.
 Ήταν  ένα μέτριο παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις, δύο δοκάρια για τον Ανθότοπο κι ένα γκολ.


 Η ομάδα του Ανθότοπου παρόλο που είχε την κυκλοφορία της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού δεν κατάφερε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Περδίκκα στο πρώτο ημίχρονο.
Ο Περδίκκας στο δεύτερο ημίχρονο δημιούργησε ευκαιρίες , εκμεταλλευόμενος τις αντεπιθέσεις , αν και μπορούσε να προηγηθεί, δέχτηκε το γκολ πέντε λεπτά πριν από την λήξη από ατομική ενέργεια παίκτη του Ανθότοπου.
Το φιλμ του αγώνα
Η πρώτη καλή ευκαιρία ανήκει στον Περδίκκα ι στο 3΄ όταν το ωραίο σουτ του Ραμπέλη περνάει λίγο άουτ.
10΄ Σειρά του Ανθότοπου όταν μόνος του ο Χαραλαμπίδης έκανε το πλασέ αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
22΄ Ο Ανθότοπος  χάνει  ευκαιρία όταν μόνος ο Χαραλαμπίδης  έκανε το σουτ αλλά πετάχτηκε στο γάμα ο τερματοφύλακας σε κόρνερ.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο KUGIA  με την μπάλα να κτυπάει  στο κάθετο δοκάρι.
54΄  Η ομάδα του Περδίκκα χάνει μεγάλη ευκαιρία σε εκτέλεση κόρνερ του Πουρλουκάκη, έπιασε την κεφαλιά ο Ζαχαριάδης, με τον τερματοφύλακα να αποκρούει σε κόρνερ.
60’  Ευκαιρία για τον Περδίκκα όταν μπήκε μόνος  ο Ραμπέλης, έκανε το σουτ, δύσκολη απόκρουση του τερματοφύλακα σε κόρνερ.
63΄ Σουτ Πουρλουκάκη  για τον Περδίκκα η μπάλα πέρασε άουτ.
71΄ Έχουμε την διπλή ευκαιρία για τον Ανθότοπο, πρώτα σε σουτ του Κοντού απέκρουσε ο τερματοφύλακας και εν συνεχεία νέο σουτ από πλάγια του Αλεξανδρίδη η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
75΄ Ο Περδίκκας χάνει ακόμα μια ευκαιρία όταν έφυγε μόνος του Ραμπέλης , που επιχείρησε να περάσει την μπάλα από πάνω  αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να αποκρούσει ο τερματοφύλακας.
80΄ο Ανθότοπος ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Χαραλαμπίδη με τον διαιτητή να λέει παίζετε.
85΄  Η ομάδα του Ανθότοπου ανοίγει το σκορ με ατομική ενέργεια  του Στεργιόπουλου που έκανε το σουτ και με την βοήθεια του δοκαριού κατέληξε στα δίκτυα.
Τέλος  η ομάδα του Ανθότοπου κόντεψε να διπλασιάσει τα τέρματα όταν μπήκε μόνος του ο Χαραλαμπίδης, έκανε το πλασέ αλλά απέκρουσε με ο τερματοφύλακας.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Τσιγγένης με επόπτες τους κ.κ  Εμμανουηλ Β και  Τσιότσιας 
Α.Ε.  Περδίκκα (Αρσενίδης  Β):  Τάλης, Χρυσοστομίδης, Μυλωνάς, Ζαχαριάδης, Ηλιάδης, Βλάχος Θ, Πουρλουκάκης, Βλάχος Σπ ( 66΄ Παναγιώτου), Λυπιρίδης( 83΄ Κάλφας), Λόφτσαλης, Ραμπέλης.


Ε.Α.Σ. Ανθότοπος (Δουλγερίδης): Παπαδόπουλος, Κεισίδης, Γρίβας(55΄ Αλεξανδρίδης), Δούμας, Μπίχας, Τριανταφυλλίδης, Βροίκος, Γουτουχίδης(31΄  Κόντος),  KUGIA),  Χαραλαμπίδης. 
ρεπορτάζ: Βασίλης Πουλασικίδης 
Ματιές στα σπορ
Μετά το τέλος του παιχνιδιού η ομάδα της ΑΕ Περδίκκα για το καλό της νέας χρονιάς έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.