Αρχική

Γ' ΕΠΣΚ: Αίας Μικροβάλτου - Πρόοδος Μεταξά 2-0 | βίντεο

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη, αυτή τη φορά στο γειτονικό Καμβουνιώτικο ντέρμπι απέναντι στην ομάδα του Μεταξά με σκορ 2-0 πέτυχε η ομάδα του Μικροβάλτου, το ηλιόλουστο -και ζεστό για την εποχή- απόγευμα του Σαββάτου 30  Ιανουαρίου 2016 στο γήπεδο Τρανοβάλτου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της γ’ κατ. του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κοζάνης. Στο πρώτο ημίχρονο παίχτηκε πολύ μέτριο ποδόσφαιρο, με λιγοστές καλές φάσεις, με τους φιλοξενούμενους να στέκονται καλύτερα στο γήπεδο και να απειλούν σε 2-3 περιπτώσεις.


Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους του Αίαντα Μικροβάλτου που ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, πέτυχαν δυο γκολ, είχαν δυο δοκάρια και 3-4 μεγάλες ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ.
Σκόρερ και των δυο τερμάτων που χάρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στην ομάδα του (είχε πετύχει και το νικητήριο γκολ της προηγούμενης αγωνιστικής στις Αυλές), ήταν και πάλι το νέο απόκτημα του Αίαντα Γιώργος Μίχος ("Ρονάλντο"), δείχνοντας να λύνει το πρόβλημα της δυστοκίας της ομάδας στο σκοράρισμα και βέβαια να γίνεται από νωρίς ο αγαπημένος της εξέδρας των Μικροβαλτινών.
Φάσεις και γκολ
- Ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους στο 7’, 42’ και 44’.
- Κάθετο δοκάρι σε κεφαλιά του Θεοδουλίδη στο 50’ από το ύψος της περιοχής, που πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του τερματοφύλακα του Μεταξά.
1-0 στο 57’ μετά από εναλλαγή της μπάλας των Μίχου-Λύκου, η μπάλα στρώθηκε στον πρώτο (Γιώργο Μίχο), που με εξαιρετικό βολέ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει πρώτα στο αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα και να καταλήξει στα δίχτυα.
- Δεύτερο δοκάρι για το Μικρόβαλτο στο 67’ με μακρινό σουτ του Τζίμη Δαϊλιάνη, που η μπάλα χτύπησε στη δεξιά συμβολή (Γ) των δοκαριών των φιλοξενούμενων.
2-0 στο 70’ και πάλι με τον εκρηκτικό Γιώργο Μίχο ("Ρονάλντο"), που πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και πλάσαρε μετά από έξοχη μπαλιά του Κώστα Κουτσιούκη.
- Ευκαιρίες στο 74’, 83’ (Λύκος), 78’ (Δαϊλιάνης) και 89’ (Κουτσιούκης) για το Μικρόβαλτο, να διευρύνει το σκορ.
Πολύ καλή η διαιτησία των Δεληζήση, Βογδόπουλου, Κατσούμπα.
ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ (Βέττας Παύλος): Γαϊτανάς Αθ., Λάμπρου Χρ. (65΄Παλιανόπουλος Νικ.), Καπρίνης Στ., Χατζόπουλος Βασ., Μαρκόπουλος Βασ., Θεοδουλίδης Κων., Μπελίτσης Γεω., Κουτσιούκης Κων., Λύκος Χρ., Μίχος Γεω. (80' Μανώλας Αντ.), Πουλαράκης Νικ. (45’ Δαϊλιάνης Ε.).
ΠΡΟΟΔΟΣ ΜΕΤΑΞΑ (Καραμούζας Αργ.): Τριανταφυλλίδης Κυρ., Ζήκος Π. (80’ Μπλαχάβας Α.), Σιαμέτης Σ., Μπιλιώνης Αργ., Φώκιαλης Ελ., Γκουτζιώτης Α., Πιστόλας Γ., Μπιλιώνης Ν., Πιστόλας Χρ., Δογραματζής Αθ. (75’ Αναγνώστου Δ.), Ντόρης Αντ. (60’ Γιαμαλής Α.)

mikrovalto.gr