Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Μακεδονικός Φούφα – Εθνικός Βατερού 1-1 | φωτο - βίντεο

Ισοπαλία, αντί 6-1 για τον Μακεδονικό
Την 2η εντός έδρας ισοπαλία παραχώρησε ο Μακεδονικός Φούφα ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Εθνικό Βατερού.


Ένα αποτέλεσμα που είναι όμως εντελώς πλασματικό με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στη μια και μοναδική ευκαιρία που δημιούργησαν και στη συνέχεια τους γηπεδούχους να παίζουν μονότερμα τον αντίπαλο τους, να έχουν 3 δοκάρια, αμέτρητες ευκαιρίες αλλά να πετυχαίνει μόνο ένα γκολ και να περιορίζεται στην ισοπαλία.

Είναι από εκείνα τα παιχνίδια που λες «σήμερα  η μπάλα δεν με θέλει», με τους γηπεδούχους να έχουν απέναντι τους και ένα Ζηνόβιο σε φοβερή μέρα με αποτέλεσμα το προβάδισμα πλέον στη κορυφή να είναι μόνο ένας βαθμός. Οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα και από το διαιτητή που ανέχθηκε τα μαρκαρίσματα και τις καθυστερήσεις από τους φιλοξενούμενους.
Φάσεις-γκολ
Μόλις στο 8ο ο Τσακιλτζίδης έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ από πλάγια τον Τακίδη που πλάσαρε για το 0-1 παγώνοντας το ήδη παγωμένο γήπεδο και τους φιλάθλους των γηπεδούχων.
Από εκεί και μετά οι γηπεδούχοι εγκαταστάθηκαν στα καρέ του Ζηνόβιου και άρχισε ένα απίστευτο ρεσιτάλ ευκαιριών.
Στο 27ο ο Μετικάνος θα εκτελέσει φάουλ ο Τσαγκαλίδης θα πάρει τη κεφαλιά η μπάλα θα βρει το αριστερό κάθετο δοκάρι και θα απομακρύνουν οι αμυντικοί. Αμέσως μετά κόρνερ Χατζηρούμπη κεφαλιά Φωτιάδη άουτ.


Δέκα λεπτά μετά σέντρα Χατζηρούμπη o Σολάκης θα κατεβάσει τη μπάλα θα γυρίσει στον αφύλακτο Χάιτα που σε κενή εστία θα σουτάρει άουτ. Στο 43ο σέντρα Κοπατσάρη ο Σολάκης ολομόναχος δεν θα μπορέσει να πιάσει τη κεφαλιά ψαράκι στη μικρή περιοχή. Στο 44ο σέντρα Μετικάνου κεφαλιά Φωτιάδη άουτ και στο επόμενο λεπτό σουτ του πρώτου απέκρουσε σε κόρνερ ο Ζηνόβιος.
Δυνατά μπήκε και στο 2ο ημίχρονο ο Μακεδονικός και στο 47ο σέντρα Μετικάνου σουτ του Χάιτα στο οριζόντιο δοκάρι και ένα λεπτό μετά σουτ Χατζηρούμπη απέκρουσε ο Ζηνόβιος.
Στο 52ο ο Χατζηρούμπης μπήκε από αριστερά και έδωσε έτοιμο γκολ στον Σολάκη που σε κενή εστία πλάσαρε άουτ.
Στο 53ο όμορφη εναλλαγή της μπάλας για τους παίκτες του Φούφα με τελικό αποδέκτη το Φωτιάδη που σούταρε αλλά  η μπάλα θα βρει πάλι το δοκάρι.
Αμέσως μετά κόρνερ Μετικάνου κεφαλιά Τσαγκαλίδη μόλις άουτ και 2 λεπτά μετά κόρνερ Χατζηρούμπη κεφαλιά του Τζουβάρα θα διώξει πάνω στη γραμμή ο Χατσίδης σε νέο κόρνερ. Το εκτελεί πάλι ο Χατζηρούμπης και ο Σιδηρόπουλος μετά από κάποιες κόντρες θα ισοφαρίσει με κεφαλιά.
Από εκεί και μετά η πίεση του Φούφα αυξανόταν αλλά το ίδιο γινόταν και με το άγχος για τη νίκη.
Στο 59ο σουτ του Χάιτα πέρασε άουτ, στο 67ο σέντρα Μετικάνου ολομόναχος ο Χάιτας έπιασε τη κεφαλιά για να μπλοκάρει ο Ζηνόβιος. Στο 82ο σέντρα Τσαγκαλίδη κεφαλιά Χάιτα ελάχιστα άουτ και στο 85ο σέντρα Σιδηρόπουλου κεφαλιά Φωτιάδη δεν θα βρει το στόχο.
Μακεδονικός Φούφα: Μπίντσης, Κοπατσάρης (77ο Γκόλης), Τσακαλίδης, Τσαγκαλίδης, Τζουβάρας, Φωτιάδης, Σιδηρόπουλος, Μετικάνος, Χάιτας, Χ΄΄ Ρούμπης (87ο Μίμης), Σολάκης.
Εθνικός Βατερού: Ζηνόβιος, Δημητριάδης, Χατσίδης, Πολυχρονιάδης, Κίλης, Πουλατσόγλου, Μαλούτας, Σαρήμπαλας (84ο Δεληογλάνης), Κρασώνης (92ο Παυλίδης), Τακίδης (87ο Κεμεντσετσίδης), Τσακιλτσίδης.
 Διαιτητές: Σουλίδης (Κουτζιακουτζίδης- Μπακατάρη)

Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα