Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Ακαδημία Βοΐου – Μακεδονικός Φούφα 0-3 |φωτο

Τα λάθη στοίχισαν στην Ακαδημία Βοΐου

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι διεξήχθη στη Νεάπολη ανάμεσα στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΟΪΟΥ και τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΦΟΥΦΑ,  όπου νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Πτολεμαΐδας με σκορ 0-3.

Το φιλμ του αγώνα:

Α΄ ημίχρονο
Μόλις στο 2΄ λεπτό τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Αποστολίδη της Α.Π.Β. χάνοντας την μπάλα μέσα από τα χέρια του ύστερα από σουτ του Καραμπατζάκη και η ομάδα του Φούφα ανοίγει το σκορ (0 – 1).
Στο 26΄ φάουλ του Τοπάλη από δεξιά μέσα στην περιοχή διώχνει τελευταία στιγμή ο Αλεξίου πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.
Στο 28΄ σουτ έξω από την περιοχή από τον Κοπατσάρη η μπάλα αρκετά έξω από το τέρμα του Αποστολίδη
Στο 32΄ χλιαρό σουτ του Μετικάνου έξω από την περιοχή της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ η μπάλα αρκετά έξω από την εστία.
Στο 35΄ ωραία κεφαλιά πάσα του Γεωργάκα στον Σούλα , αυτός από δεξιά πιάνει δυνατό σουτ αλλά η μπάλα λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Σακαρίδη.
Στο 43΄ καλά εκτελεσμένο κόρνερ του Τσιαρσιώτη για λίγο δεν μπορεί να πιάσει την κεφαλιά ο Αλεξίου κα να την στείλει στην εστία του Φούφα.
Β΄ ημίχρονο
Στο 47΄ αυτογκόλ του Αλεξίου ύστερα από γύρισμα του Τοπάλη μέσα στην περιοχή από αριστερά
Στο 49΄ έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους προς τον επόπτη Τσιαμπάση για λάθος καταλογισμού οφσαϊτ στον επιθετικό Στεργιόπουλο ο οποίος ήταν δύο μέτρα πίσω από τον αμυντικό

Στο 55΄ απ’ ευθείας φάουλ του Παπανώτα έξω από την περιοχή η μπάλα γλύφει το οριζόντιο δοκάρι του Φούφα και καταλήγει έξω

Στο 59΄ δύο αλλαγές για την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΪΟΥ όπου στον αγωνιστικό χώρο περνάνε ο Μπορόζης και Καραγιάννης στις θέσεις του Χάλου και Στεργίοπουλου αντίστοιχα

Αλλαγή όμως έχουμε και για την ομάδα του Φούφα όπου τη θέση του Χατζηρούπη παίρνει ο Σολάκης

Στο 61΄ ωραία ατομική προσπάθεια του Τοπάλη από δεξιά πλασάρει τον Αποστολίδη και κάνει το 0 – 3 για την ομάδα του Φούφα
Στο 63΄ μόνος του ο Μπορόζης με τον Σακαρίδη και ο τελευταίος πλασάρει άστοχα στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια
Στο 72΄ ωραία γυριστό σουτ του Σολάκη στην αγκαλιά του Αποστολίδη
Στο 75΄ δυνατό σουτ του Τοπάλη η μπάλα άουτ.
Στο 76΄ αλλαγή για τον Φούφα και στην θέση του Δούφα ο Μίμης
Στο 77΄σειρά την Α.Π.Β. για αλλαγή και στη θέση του Παπουτσίδη περνάει ο Φασούλας
Στο 80΄ και άλλη αλλαγή για τον Φούφα και στην θέση του Τοπάλη περνάει ο Λεσάι

Στο 90΄ εκτέλεση φάουλ του Σολάκη έξω από την περιοχή η μπάλα πάνω από το τέρμα του Αποστολίδη

Με λάθη η διαιτησία του Τσιμεντερίδη , Τζιαμπάζη , Τζιουβάρα
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου(Αναστασιάδης) Αποστολίδης , ΛΑΔΑΣ ,Αλεξίου , ΤΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Δ. , Τσιαρσιώτης , Παπουτσίδης (77΄ Φασούλας) , ΓΕΩΡΓΑΚΑΣ , Παπανώτας , Στεργιόπουλος (59΄ Μπορόζης) , Σούλας , Χάλος (59 ΄Καραγιάννης)
Μακεδονικός Φούφα (Εμμανουηλίδης) Σακαρίδης , Δούφας (76΄Μίμης) , Τσακαλίδης , Φωτιάδης , Καραμπατζάκης , Σιδηρόπουλος , Μετικάνος , Τζουβάρας Κοπατσάρης , Χατζηρούμπης (59΄ Σολάκης) , Τοπάλης (80΄ Λεσάι)
Γ.Τ.  
Ακαδημία Βοΐου