Αρχική

Κάρτες διαρκείας από το ΓΣ Κοζάνης

Αποφασίσαμε και φέτος να βγάλουμε μια κάρτα διαρκείας, για όσους από εμάς γονείς, φιλάθλους και φίλους της ομάδας ενδιαφέρονται να την αποκτήσουν. Δεν   είναι όπως οι συνήθεις κάρτες διαρκείας που βγάζουμε κάθε χρόνο αλλά επιχειρούμε να καινοτομήσουμε  όπως αναλύουμε παρακάτω. 


Οι κάρτες διαρκείας θα ισχύουν για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Τις φετινές κάρτες διαρκείας προσέφερε στο Σύλλογό μας το Τυπογραφείο Γραφικές Τέχνες «Ίριδα», Αργύρης Τζιάτζιος. Εκ μέρους του Δ.Σ. τον ευχαριστούμε πολύ για την ευγενική του χορηγία.
Οι  κάρτες αυτές θα  λειτουργούν  και ως Κάρτες Διαρκείας αλλά και ως κάρτες εκπτωτικών Προνομίων. Σταδιακά θα ανακοινώνουμε τις επιχειρήσεις που συστρατεύονται στην προσπάθειά μας. Τις επιχειρήσεις δηλαδή που με την κάρτα του ο κάτοχος θα έχει εκπτώσεις και άλλα προνόμια. Οι κάρτες θα είναι αριθμημένες για να μπορεί κάθε επιχείρηση που θα συμβληθεί μαζί μας να κεφαλαιοποιεί το όφελός της από την κάθε κάρτα.     
           
Ο Γ.Σ. Κοζάνης  θα δώσει εντός έδρας, για πρωτάθλημα και κύπελλο, τουλάχιστον 30 αγώνες, με τα τμήματα Γυναικών, Νεανίδων, Παγκορασίδων τμήματα  που όχι μόνο αξίζει να τα  ενισχύσουμε όλοι, αλλά, επίσης, με βάση τη δουλειά που γίνεται ήδη από τους προπονητές  Δημήτρη Τιτέλη, και  Μ.Ματσαρίδου  και τις αθλήτριές μας χαίρεσαι να βλέπεις.
Με τα 10 ευρώ που θα έχει τη διάθεση να δώσει από το υστέρημα του, όποιος έχει την διάθεση να ενισχύσει την προσπάθεια μας, θα καλυφθεί ένα μέρος από τα λειτουργικά έξοδα της ομάδας.
Ήδη, προτού αρχίσει η προετοιμασία έχουμε δώσει στην Ομοσπονδία σαν σύλλογος συνολικά για τα κορίτσια μας που διαθέτουν δελτία, 230 ευρώ για τις ανανεώσεις των δελτίων όλων  των τμημάτων,  50 ευρώ για το παράβολο συμμετοχής και άλλα 50 ευρώ που χρωστούσε η ομάδα μας από παλαιότερη συμμετοχή τμήματος που δεν είχε πληρωθεί από  προηγούμενο παράγοντα. Συνολικά 330 ευρώ. Κι ακόμα είμαστε πριν από την έναρξη της σεζόν που ξεκινά με τις Κορασίδες και τις Νεάνιδες αρχές Οκτώβρη ενώ η ομάδα των Γυναικών που θα συμμετέχει στην νέα Β Εθνική κατηγορία της ΕΣΠΕΜ, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο.
Τα  παραπάνω έξοδα ακολούθησε και ένα 250άρι που δώσαμε στον ΟΑΠΝ του Δήμου Κοζάνης, άρα σύνολο μέχρι στιγμής για τη νέα σεζόν έχουμε ξοδέψει ήδη 580 ευρώ. Σε αυτά πρέπει να προστεθεί  κι ένα πάγιο έξοδο 200 ευρώ  ανά  μήνα που απαιτεί ο Δήμος Κοζάνης για να κάνουμε χρήση των δημοτικών γυμναστηρίων και από όλα αυτά βγαίνει εύκολα το συμπέρασμα ότι η χρονιά οικονομικά τουλάχιστον ξεκινά με δυσκολίες. Εμείς πάντως έχουμε αποφασίσει να μην αυξήσουμε ούτε φέτος τη συνδρομή των παιδιών που αθλούνται και μαθαίνουν βόλεϊ και να αφήσουμε το ποσόν ως έχει για 4η συνεχόμενη χρονιά.
Νομίζουμε ότι αυτές οι κάρτες θα δώσουν μια μικρή ανάσα στην ομάδα μας που θα παλέψει στη νέα αγωνιστική περίοδο για το καλύτερο. Αξίζει αυτή η μικρή θυσία. Αξίζει και  η ομάδα.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ