Αρχική

Κατακύρωση αγώνων Β΄ Κατηγορίας.

1)Ο αγώνας ΙΩΝΙΚΟΣ ΒΑΘΥΛΑΚΚΟΥ – Μ.Α.Π.Σ. ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  για την 25η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας κατακυρώνεται με σκορ 3-0 α.α. και βαθμούς 3 υπέρ του ΙΩΝΙΚΟΥ ΒΑΘΥΛΑΚΚΟΥ   ενώ αφαιρούνται -2 βαθμοί από τη βαθμολογία της φετινής περιόδου και άλλοι -2 βαθμοί για την  περίοδο 2015-2016 από το Μ.Α.Π.Σ. ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ , γιατί δεν προσήλθε να αγωνιστεί   .

2)Ο αγώνας  ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ – ΕΛΑΤΟΣ ΕΛΑΤΗΣ  για την 25η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας κατακυρώνεται με σκορ 0-3 α.α. και βαθμούς 3 υπέρ του ΕΛΑΤΟΥ ΕΛΑΤΗΣ   ενώ αφαιρούνται -2 βαθμοί από τη βαθμολογία της φετινής περιόδου -2 βαθμοί από την  περίοδο 2015-2016 από τη ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ , γιατί παραιτήθηκε από τον αγώνα . Το συγκεκριμένο σωματείο συμπλήρωσε 3 αγώνες που δεν κατήλθε να αγωνιστεί και αποβάλλεται από το πρωτάθλημα .

3)Ο αγώνας ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΑΝΩΝ - ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ  για την 25η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας κατακυρώνεται με σκορ 0-3 α.α. και βαθμούς 3 υπέρ του ΠΟΛΥΝΙΚΗ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ  ενώ ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΑΝΩΝ μηδενίζεται στο συγκεκριμένο αγώνα λόγω οικονομικών οφειλών από ποινές (άρθρο  Πειθαρχ. Κώδ. 33 παρ. 4ε) .