Αρχική

Σε εγρήγορση ο Γυμναστικός

Γιώργος Ντέρος
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Κοζάνης πιστό στις προεκλογικές εξαγγελίες του βάζει πλώρη για να κάνει το Γυμναστικό τη ναυαρχίδα του βόλεϊ στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας. Αυτό βέβαια είναι μια κουβέντα. Πάνω απ’ όλα χρειάζεται δουλειά και πολύ μεράκι και  τα άτομα που απαρτίζουν το Δ.Σ. τα έχουν. Και δουλευτάρηδες είναι και ιδέες έχουν και μπορούν να τις υλοποιήσουν.

Επειδή μάλιστα τα πρωταθλήματα έχουν ολοκληρωθεί και τα παιδιά μας δεν έχουν άλλες υποχρεώσεις μέχρι τη νέα σεζόν, όλοι μέσα στο Δ.Σ. είναι επί ποδός προκειμένου να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις να αθλούνται οι αθλήτριες, να δραστηριοποιούνται,  να συμμετέχουν σε τουρνουά, να παίζουν σε φιλικούς αγώνες και γενικά να είναι σε εγρήγορση.

Έτσι ο Γυμναστικός έχει δηλώσει τη συμμετοχή του στο τουρνουά beach volley που θα γίνει στην Καρυδίτσα την 30 Μαΐου 2015. Έχει συνάψει συμφωνία με τους Πάνθηρες για να γίνουν αρκετά φιλικά στο διάστημα από δω και μέχρι τις διακοπές του καλοκαιριού τουλάχιστον. Υπέβαλλε σχέδιο στην Δημοτική Κοινότητα Κοζάνης για να συνδιοργανωθεί ένα τουρνουά street volley που θα γίνει για πρώτη φορά στην πόλη μας.
Παράλληλα μετά από πρωτοβουλία του αντιπροέδρου του Γ.Σ. Κοζάνης κ. Γιώργου Ντέρου ο σύλλογός μας θα διοργανώσει 3-4 συνεχόμενα Σάββατα στο ΔΑΚ εσωτερικό τουρνουά ακαδημιών. Ήδη από τα Γραφεία έχει φύγει η επιστολή που ζητάμε την παραχώρηση του κλειστού…. Από τη διοίκηση του κλειστού εξαρτάται πότε θα ξεκινήσει το 3ο εσωτερικό πρωτάθλημα των Ακαδημιών.
Αυτά είναι όσα θα γίνουν με δικές μας ενέργειες και πρωτοβουλίες. Αν από κάποιο άλλο σωματείο μας προσκαλέσουν να πάρουμε μέρος σε δικά τους τουρνουά θα εξεταστούν κατά περίπτωση οι παράμετροι και ίσως να έχουμε ακόμα πιο πλούσια δράση μέχρι να φύγουν τα κορίτσια μας για διακοπές.
Ο αθλητισμός και ειδικότερα το βόλεϊ  προσφέρει την ευκαιρία σε όλες τις αθλήτριες της ομάδας  μας να γυμνασθούν , να μπουν στη διαδικασία της συνεργασίας, να εκτονωθούν, να ξεσκάσουν. Και αυτά έχουν ενδιαφέρον όταν εξελίσσονται τα πρωταθλήματα όμως η άσκηση δεν σταματά ποτέ και οι αθλήτριες μέσα από τις διάφορες διοργανώσεις θα συνεχίσουν και μετά το τέλος των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, όχι απλά να παίρνουν μέρος σε ξερές προπονήσεις αλλά να υπάρχει άμιλλα μέσα από αγώνες και τουρνουά.
Ουσιαστικά στο ίδιο διάστημα που θα οργανώνεται ο Γυμναστικός για τη νέα χρονιά από άποψη διοικητικών ζητημάτων, οι αθλήτριες θα συνεχίσουν να ιδρώνουν τη φανέλα σε αγώνες χωρίς άγχος αλλά το ίδιο πολύτιμους από άποψη εμπειριών…
Δελτίο Τύπου Γ.Σ.Κοζάνης